• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Adidas sneakers

adidas sneakers
15 van 15 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
15 van 15 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

adidas sneakers | SNEAKERS.nl

adidas sneakers vind je op SNEAKERS.nl. adidas is één van de grotere sneaker merken en is opgericht in 1920. We zijn dan ook trots om adidas sneakers te mogen leveren aan onze klanten. adidas blijft innoveren als merk en ontwerpt steeds weer nieuwe modellen. Het running segment wordt steeds belangrijker en adidas sneakers spelen daar slim op in met modellen als de adidas LA Trainer, adidas ZX 700, adidas ZX 850 en de adidas ZX Flux. De adidas sneakers zijn van hoge kwaliteit. Zowel heren sneakers van adidas als dames sneakers van adidas vallen goed in de smaak bij ons publiek. Speciaal voor de kleintjes zijn er de adidas kindersneakers.

ADIDAS sneakers – Adidas SUPERSTAR

De adidas Superstar is een klassiek adidas model dat zijn oorsprong kent in de late seventies. De laatste jaren is de adidas Superstar bezig met een gigantische comeback. Deze toffe sneaker is onmisbaar in je collectie. De adidas Superstar is geïnspireerd op een basketbalster. adidas produceert een hoop kleurcombinaties van de Superstar voor zowel heren, dames als kids. Bekijk snel adidas Superstar in ons assortiment!

adidas sneakers – ADIDAS stan smith

De adidas Stan Smith heeft zijn naam te danken aan de Amerikaanse tennisser, Stanley Smith. Dit model, ontworpen in 1971, is inmiddels één van de meest populaire sneakers die het merk te bieden heeft. Ben je op zoek naar een echte klassieker van Adidas? Dan adviseren wij jou om de adidas Stan Smith te passen. Deze sneaker heeft een simpel, strak design en is zeer comfortabel bij het dragen.

adidas sneakers – ADIDAS Coast Star

Iedereen is bekend met de Superstar en de Stan Smith. Het Duits merk heeft een sneaker uitgebracht die de opvolger van deze modellen moet worden. We hebben het over de adidas Coast Star. In deze sneaker zien we veel overeenkomsten met bovenstaande modellen. De drie strepen aan de zijkant en het simpel/strak design zijn ook bij de Coast Star terug te vinden. Hiernaast biedt de sneaker hetzelfde comfort als zijn voorgangers.

Benieuwd naar het compleet aanbod aan adidas sneakers? Bekijk dan onze adidas dames sneakers en onze adidas heren sneakers.