• Gratis verzending. Vanaf €69.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

adidas NMD

2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

adidas NMD | SNEAKERS.nl

De adidas NMD, een nieuw model binnen ons adidas assortiment. Het is een hip model wat mee gaat met de trends van de afgelopen en komende tijd. De sneaker bestaat onder andere uit synthetische materialen en textiel, afgewerkt met een rubberen zool. De adidas NMD biedt hoge kwaliteit materialen en de biedt daarnaast gegarandeerd conform door de boost-demping die de sneaker bevat. De schoenen kunnen onderhouden worden door de Bama Protector, dit verlengd de levensduur van de sneakers.

ADIDAS | LEUK FEITJE

Adidas is opgericht door twee broers, de gebroeders Adolf en Rudolf Dassler zijn uit elkaar gegaan. Rudolf besloot namelijk PUMA te gaan beginnen en sinds is er altijd strijd geweest tussen de twee merken. De bekendste strijd in Nederland tussen adidas en PUMA ging om de wereldberoemde Johan Cruijff. Meneer Cruijff werd gesponsord door PUMA, het bedrijf dreigde daarmee te stoppen toen het Nederlands elftal in adidas tenue’s gingen spelen. Cruijff was de enige speler die de wedstrijd in een shirt met twee strepen heeft gespeeld.

ADIDAS NMD | SNEAKERS.NL

De sneaker is zowel in onze winkels als op onze webshop beschikbaar in het grijs en daarnaast is de sneaker te verkrijgen voor zowel dames als heren. Het model is afgewerkt met een karakteristieke NMD-hiellus. Zoals eerder benoemd biedt de sneaker erg veel conform door de Boost-demping die de schoen bevat.

Ben je toch op zoek naar andere sneakers? Bekijk onze gehele adidas sneaker collectie.