• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Adidas Top Ten Hi

1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Adidas Top Ten Hi

Met een paar sportieve sneakers van de lijn adidas Top Ten Hi gaat adidas terug in de jaren. De synthetische 3 strepen en originele gevoerde tong met het Top Ten logo zijn nu te bewonderen in een hoger model. Met een bovenwerk van volnerfleer, een matglanzend inzetstuk bij de enkel en een loopzool met visgraatpatroon. Oorspronkelijk was 35 jaar geleden op straat de adidas Top Ten Hi sneaker een basketbalsneaker. In 2014 keert het high top silhouet terug. De schoen bleek groter te zijn dan basketbal, en belichaamde uiteindelijk een stijlverhaal overgenomen door street, van vooruitstrevende denkers, hustlers, influencers en ballers. 

ADIDAS TOP TEN HI | HET MERK

Adidas is ontstaan door Adolf Dassler na een ruzie tussen de broers Adolf en Rudolf Dassler. Samen hadden ze een bedrijf opgezet vanaf de jaren twintig tot en met de Tweede Wereldoorlog de Gebroeders Dassler Sportschoenenfabriek. Door de ruzie was samenwerking na de oorlog niet meer mogelijk en in 1948 begon Adolf voor zichzelf. Hij veranderde de  Sportschoenenfabriek in Adidas. De drie strepen van adidas zijn wereldwijd bekend, je ziet de kenmerken dus ook zeker terug op alle mooie sneakers die ontworpen zijn.

ANDERE ADIDAS SNEAKERS

Zijn de adidas Top Ten Hi toch niet alles wat je zoekt, geen stress want adidas heeft nog een heleboel andere modellen. Bekijk het volledige assortiment adidas sneakers op onze webshop of in een van de SNEAKERS winkels.