• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Samenwerken?

Wij ontvangen dagelijks vele verzoeken voor een samenwerking, sponsoring o.i.d. Wil jij met SNEAKERS samenwerking? Onderstaand geven wij een korte uitleg over de mogelijkheden. Wij zien jouw aanvraag graag tegemoet!

 sneakers ambassador

Affiliates

Door de productfeed of banners van SNEAKERS op jouw website of webshop weer te geven kun jij extra verdiensten genereren! Het affiliate programma van SNEAKERS is via TradeTracker en Awin beschikbaar. De standaard commissie is 7%. De commissie voor ‘’premium partners’’ is hoger.

INFLUENCERS

Ben jij een influencer en beschik jij over een groot bereik (minimaal 30k) en hoge engagement? SNEAKERS heeft vele samenwerkingsverbanden met influencers ter promotie van het merk en de collectie. Voldoe jij aan bovenstaande voorwaarden en wil jij als influencer voor SNEAKERS fungeren? Stuur dan een e-mail naar marketing@sneakers.nl.

BLOGGERS

Bloggen is populair. Wij ontvangen dan ook dagelijks aanvragen voor samenwerkingen. Heb jij een succesvolle blog en kun jij jouw dagelijks bereik aantonen? Is er een link tussen jouw blogs en SNEAKERS? Stuur ons dan een mail naar marketing@sneakers.nl en mogelijk kunnen we een mooie samenwerking starten!

MODELLEN

SNEAKERS organiseert maandelijks shoots voor het genereren van content voor spectaculaire campagnes. Heb jij ervaring als model en wil jij fungeren in een van de shoots of clips van SNEAKERS? Meld je dan aan via marketing@snakers.nl.

LEVERANCIERS

Wij werken dagelijks aan onze collectie om het best mogelijke assortiment te kunnen presenteren. Daarnaast zijn wij frequent op zoek naar nieuwe merken en leveranciers om het assortiment uit te bereiden. Ontbreekt jouw merk? Of bied jij artikelen die perfect in onze shop of winkels passen? Neem dan vrijblijvend contact op via webshop@sneakers.nl.

SPONSORING

De marketingstrategie van SNEAKERS is niet gebaseerd op sponsoring. Wij geven dan ook geen sponsorbijdragen, gratis artikelen of extra kortingen als sponsoring.