• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Ben jij gek op sneakers en wil je daarover bloggen?

Share your sneakerlove

PUT YOUR SNEAKERLOVE INTO WORDS

Ben jij een blogger, vlogger of social media talent én wil je de kans krijgen om over de laatste trends in de sneakerscene te schrijven? Dan kan dat via SNEAKERS.nl. Wij weten als eerste welke stijlen, modellen en colorways er de komende periode gelanceerd worden. Wil jij ook als eerste op de hoogte gebracht worden van de tofste sneakers, zodat je daar de meest trending blogs over kunt schrijven? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina en wordt een vaste waarde in onze ambassadors database.

Hoe kun je een Sneakers AMBASSADOR worden?

Allereerst is het belangrijk dat je als ambassador niet alleen affiniteit hebt met sneakers, maar vooral ook fan bent van Sneakers Stores Nederland als merk. Dit zorgt voor een wederzijds vruchtbare samenwerking. Daarnaast hechten we ook veel waarde aan je ervaring, je schrijfstijl en het bereik van je kanalen. Om deze reden zijn er meerdere niveau's die je als blogger kunt doorlopen die ieder hun eigen voordelen hebben.  

Lijkt het je leuk om voor Sneakers content te creëren, vul dan snel het onderstaande formulier in. Wij kijken ernaar uit om met je samen te werken!

MELD JE AAN ALS SNEAKERS AMBASSADOR!

Meld je aan via het onderstaande formulier. Zorg er voor dat je zoveel mogelijk gegevens mee stuurt. Sommige velden zijn verplicht.

*door je gegevens op te sturen geef je automatisch toestemming mails te ontvangen van ons. Je kunt je later altijd uitschrijven.