• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Arkk Kanetyk

1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Arkk Kanetyk Sneakers

Met een paar klassieke sneakers van Arkk Kanetyk kies je voor sneakers met een casual design, een goede kwaliteit en een lifestyle look. Bij een Arkk sneaker denk je aan een lifestyle sneaker met een sportieve touch. De Arkk Kanetyk sneakers zitten comfortabel en maken elke outfit af. De sneakers hebben een verhoogde zool, verschillende kleuren, een suède buitenkant, een hoog achterstuk bij de hiel, een hoge tong en kleine tekst details.

ARKK KANETYK | HET MERK

De oprichters van Arkk zijn Kasper Høj Rasmussen en Thomas Refdahl. Het begon allemaal in 2014. Het was de zomer van 2014 toen Kasper Thomas benaderde op een verjaardagsfeestje van gemeenschappelijke vrienden. Thomas zat op een bank, Kasper kwam naar hem toe en zei dat ze een sneakermerk moesten beginnen. Toen vroeg hij aan Thomas wat voor merk hij zou kopen als hij een paar sneakers zou kopen. Adidas of Nike. Of misschien een paar Puma’s, maar dat zijn de enige merken die Thomas zou overwegen. En daarom gingen ze een Deens sneakermerk beginnen dat zich richt op andere waarden en met een andere achtergrond dan de andere merken. Vanaf dat moment ging het allemaal vrij snel. Ze waren het er snel over eens dat het Scandinavische erfgoed met hen ontwerpgeschiedenis, architectonische scène, eenvoud en goede kwaliteit moeten hen merk-DNA zijn. Ze wilden al die dingen meenemen en onderbrengen in een sneakermerk en een merk creëren met een andere achtergrond dan alle andere merken die er zijn. En zo is het allemaal begonnen.

ANDERE ARKK SNEAKERS

Zijn de Arkk Kanetyk sneakers toch niet alles waar je naar opzoek bent, niet getreurd want we hebben nog een hele boel andere Arkk sneakers klaar staan voor jou. Neem een kijkje bij de verschillende modellen zoals, Arkk Asymtrix Mesh, Arkk Pykro Mesh, Arkk Uniklass en de Arkk Vyxsas Satin