• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Arkk Pykro Mesh

1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Arkk Pykro Mesh

Met een paar klassieke sneakers van Arkk Pykro Mesh kies je voor sneakers met een casual design, een goede kwaliteit en een all day look. Bij het merk Arkk denk je aan een lifestyle sneaker met een sportieve touch. De Arkk Pykro Mesh sneakers zitten comfortabel en maken elke outfit af. Deze mesh sneaker is uitgevoerd in de kleur grijs met het oranje logo aan weerszijden van de instap. Een treklus bevindt zich op de hak. Het binnenwerk bestaat volledig uit stof. De elastische instap draagt bij aan het comfort. De sneaker loopt comfortabel en is erg licht, verder heeft de grijze rubberen loopzool een fijn profiel voor een stevige grip.

ARKK PYKRO MESH | het merk

De oprichters van Arkk zijn Kasper Høj Rasmussen en Thomas Refdahl. Het begon allemaal in 2014. Het was de zomer van 2014 toen Kasper Thomas benaderde op een verjaardagsfeestje van gemeenschappelijke vrienden. Thomas zat op een bank, Kasper kwam naar hem toe en zei dat ze een sneakermerk moesten beginnen. Toen vroeg hij aan Thomas wat voor merk hij zou kopen als hij een paar sneakers zou kopen. Adidas of Nike. Of misschien een paar Puma’s, maar dat zijn de enige merken die Thomas zou overwegen. En daarom gingen ze een Deens sneakermerk beginnen dat zich richt op andere waarden en met een andere achtergrond dan de andere merken. Vanaf dat moment ging het allemaal vrij snel. Ze waren het er snel over eens dat het Scandinavische erfgoed met hen ontwerpgeschiedenis, architectonische scène, eenvoud en goede kwaliteit moeten hen merk-DNA zijn.

Andere ARKK sneakers

Zijn de Arkk Pyrko Mesh sneakers toch niet alles wat je zoekt, niet getreurd want we hebben nog een hele boel andere Arkk sneakers klaar staan voor jou. Bekijk verschillende modellen zoals, Arkk Kanetyk, Arkk Vyxsas Satin en de Arkk Uniklass.