• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

ARKK RAVEN MESH

ARKK Raven Mesh sneakers
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

ARKK RAVEN MESH SNEAKERS | SNEAKERS.NL

ARKK is ongeveer vier jaar geleden begonnen vanuit Denemarken, het is begonnen met een missie die ze op de dag van vandaag nog steeds nastreven: sneakers ontwerpen die mode, functionaliteit en vooral vertrouwen combineren. De ARKK Raven Mesh is het toonaangevende model binnen de ARKK collectie, het is een model met een frisse look en daarnaast zit de sneaker goed strak aan de voet. Het model onderscheid zich ook door het bovenwerk wat zich afsluit met een sok-constructie en is mede daardoor een erg comfortabele sneaker. Het is een stijlvolle sneaker wat makkelijk te combineren is met jouw casual outfit.

ARKK SNEAKERS - HET MERK

Het merk is opgezet door twee jeugdvrienden, Kasper Høj Rasmussen en Thomas Refdahl. Beide zijn ze echte streetwear liefhebbers en ze halen de inspiratie op uit hun eigen cultuur. Het merk was in het begin al zo succesvol dat bij de lancering van de eerste collectie de gehele collectie verkocht was binnen twee weken. Het merk is nog steeds erg groeiend en is op dit moment terug te vinden in 36 verschillende winkelketens over de hele wereld.

ARKK RAVEN MESH - VERSCHILLENDE VARIANTE

De ARKK Raven Mesh is in verschillende kleurvarianten beschikbaar. Je kunt hem bijvoorbeeld voor heren in het groen en zwart verkrijgen, voor dames zijn de kleuren roze en wit erg populair. Naast de Raven mesh hebben wij binnen onze collectie ook de van ARKK Vercalite, bekijk de gehele collectie van ARKK sneakers op onze webshop.