• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Arkk Vyxsas Satin

1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Arkk Vyxsas Satin

De Arkk Vyxsas Satin sneakers zijn sneakers met een casual design, een goede kwaliteit en een all day look. Bij Arkk denk je aan een lifestyle sneaker met een sportieve twist. De Arkk Vyxsas Satin sneakers zitten comfortabel en matchen bij elke outfit. Deze Satin sneakers zijn uitgevoerd in satijn en gemixt met suède. Het logo is dezelfde kleur als de gehele sneaker waardoor de sneaker een rustigere uitstraling krijgt. De treklus bevindt zich op de hak. Het binnenwerk bestaat volledig uit stof. De elastische instap draagt bij aan het comfort. De sneaker loopt comfortabel en is erg licht, verder hebben ze een rubberen loopzool een fijn profiel voor een stevige grip.

ARKK VYXSAS SATIN | het merk

Kasper Høj Rasmussen en Thomas Refdahl zijn de oprichters van Arkk. Het begon allemaal in 2014. In de zomer van 2014 hadden Thomas en Kasper een verjaardagsfeest. Thomas zat op een bank, Kasper kwam naar hem toe en zei dat ze een sneakermerk moesten beginnen. Toen vroeg hij aan Thomas wat voor merk hij zou kopen als hij een paar sneakers zou kopen. Adidas of Nike. Of misschien een paar Puma’s, maar dat zijn de enige merken die Thomas zou overwegen. En daarom gingen ze een Deens sneakermerk beginnen dat zich richt op andere waarden en met een andere achtergrond dan de andere merken. Vanaf dat moment ging het allemaal vrij snel. Ze waren het er snel over eens dat het Scandinavische erfgoed met hen ontwerpgeschiedenis, architectonische scène, eenvoud en goede kwaliteit moeten hen merk DNA zijn.

Andere ARKK sneakers

Als de Arkk Vyxsas Satin sneakers toch niet voor jou gemaakt zijn is dat helemaal geen probleem, want we hebben nog een hele boel andere Arkk sneakers klaar staan voor jou. Bekijk verschillende modellen zoals, Arkk Kanetyk, Arkk Pykro Mesh en de Arkk Uniklass.