• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

ASICS - Chameleoid Mesh Pack

DEZE ACTIE IS REEDS VOORBIJ

ASICS Chameleoid Pack

ASICS laat zich inspireren door de natuur en lanceert de innovatieve Chameleoid Mesh Pack

"The evolution of the classic styles appears in form of GEL-KAYANO TRAINER EVO and GEL-LYTE RUNNER models, that get an innovative Chameleoid Mesh overhaul for 2016."

 

Voor het najaar van 2016 heeft ASICS zich verdiept in exotische dieren die van kleur veranderen. Ra-ra wat voor dier is dat?! Een Kameleon natuurlijk. De Kameleon is de basis voor de innovatieve designs van de 'Chameleoid Mesh Pack'.  De pack wordt gelanceerd in zowel een GEL-RUNNER als GEL-KAYANO TRAINER EVO waarbij beide modellen de Chameleoid stiksels van voor tot achter bevatten. De stiksel switchen tussen heldere tinten van 'Fiery Coral' en 'Green Gecko' met zwarte contrasten op de tong en hiel. Het unieke Chameleoid design heeft een strakke witte midsole onder zich met zwarte outsole.

De ASICS GEL-KAYANO TRAINER EVO "Chameleoid Mesh Pack"

De GEL-KAYANO TRAINER EVO heeft een slank design en tilt het comfort naar een nieuw level door de monosock constructie in de upper. Trek ze handig aan en uit middels de geïntegreerde tong. Het comfort is ongekend door de hielbescherming en perfecte demping van de zool. Shop de ASICS GEL-KAYANO TRAINER EVO hier.

DE ASICS GEL-RUNNER "CHAMELEOID MESH PACK"

Zoals de GEL-KAYANO is de GEL-RUNNER licht van gewicht. De GEL-RUNNER is een klassiek silhouet van ASICS en combineert met de Chameleoid Mesh Pack de strakke/heldere running sneaker met een hedendaagse innovatief design. Shop de ASICS GEL-RUNNER hier.

GET YOURS AT SNEAKERS.nl

"Get futuristic style, and turn heads wherever you go. "

SHOP ALLE ASICS SNEAKERS!