ASICS Sneakers

asics sneakers
20 van 83 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 63
20 van 83 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 63

ASICS sneakers - De ASICS Gel Lyte 3 en ASICS Gel Lyte V | SNEAKERS.nl

ASICS sneakers koop je online via SNEAKERS.nl. Het merk ASICS onstond in 1949 en werd opgericht door de Japanse Kihachiro Onitsuka. Wellicht dat de echte kenner dan ook weet dat ASICS van het merk Onitsuka Tiger is. De merknaam ASICS is afgeleid van de latijnse zin anima sana in corpore sano wat staat voor 'Healthy soul in a healthy body'. Het lifestyle merk van ASICS staat tegenwoordig bekend als ASICSTIGER. ASICSTIGER zorgt voor de perfecte mix van opvallend patroon en comfort! 

ASICS Gel Lyte 3

De ASICS Gel Lyte 3 - Een populair model van ASICS. De ASICS Gel Lyte 3 is herkenbaar aan zijn splittong en staat garant voor comfort. De ASICS Gel Lyte V is geïnspireerd op de ASICS Gel Lyte 3 alleen heeft niet meer de kenmerkende splittong. De ASICS Gel Lyte 3 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zelfs in verschillende mesh colourways!

ASICS Gel Lyte V

De ASICS Gel Lyte V - Sneakers van ASICS zijn zoals we zijn gewend altijd toppers. De ASICS Gel Lyte V zijn een verbetering van de populaire ASICS Gel Lyte 3 modellen. Door de vernieuwde technologie is de ASICS Gel Lyte V een comfortabel lichtgewicht sneaker geworden. ASICS heeft met de ASICS Gel Lyte V gekozen voor een ademende schoen met een flexibel design. De ASICS Gel Lyte V heren en de ASICS Gel Lyte V dames zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren!

 

ASICS sneakers