• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

asics sneakers

asics sneakers
18 van 18 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
18 van 18 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

ASICS sneakers | SNEAKERS

Ben je op zoek naar comfortabele sneakers voor dagelijks gebruik? Dan zijn ASICS sneakers een goede keuze. Het mooi design en de grote diversiteit aan kleurcombinaties zorgen ervoor dat je deze sneaker goed kan combineren met je outfit. ASICS sneakers shop je online op SNEAKERS.nl.

ASICS sneakers staan bekend om hun comfort en sportieve uitstraling. Wanneer je graag schoenen draagt die voldoende ondersteuning bieden aan jouw voeten dan is de Gel Lyte zeker een aanrader. Deze vind je in diverse kleurcombinaties. Naast de felle kleuren is een simpele witte ASICS sneaker natuurlijk ook erg mooi.

ASICS sneakers

Het merk ASICS onstond in 1949 en werd opgericht door de Japanse Kihachiro Onitsuka. Wellicht dat de echte kenner dan ook weet dat ASICS van het merk Onitsuka Tiger is. De merknaam ASICS is afgeleid van de latijnse zin “anima sana in corpore sano” wat staat voor 'Gezonde ziel in een gezond lijf’. Het lifestyle merk van ASICS staat tegenwoordig bekend als ASICSTIGER. ASICSTIGER zorgt voor de perfecte mix van opvallend patroon en comfort!

ASICS GEL LYTE V

De ASICS Gel Lyte V sneakers van ASICS zijn zoals we zijn gewend heel comfortabel. De Gel Lyte V is geïnspireerd op de ASICS Gel Lyte 3 alleen heeft niet meer de kenmerkende splittong. Vergeleken met de Gel Lyte 3 is deze sneaker een verbetering van zijn voorganger. Door de vernieuwde technologie is de ASICS Gel Lyte V een (nog) lichtere sneaker geworden. Het is een ademende schoen geworden met een flexibel design. ASICS Gel Lyte V voor heren en dames zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren!

ASICS Japan S

De ASICS Japan is één van de nieuwste modellen van ASICS. Naast de klassieke Gel Lyte sneakers die we allemaal kennen, komt het Japanse merk met een nieuwe klassieker; de Japan S. Dis is in tegenstelling met andere modellen van ASICS een model met een casual uitstraling en minder opvallende kleurcombinaties.

Heb je niks kunnen vinden in onze ASICS collectie? Neem dan een kijkje naar onze Nike sneakers.