ASICS Sneakers

Asics Sneakers
20 van 73 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 53
20 van 73 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 53

Asics Sneakers - De Asics Gel Lyte 3 en Asics Gel Kayano Trainer EVO


Asics sneakers
koop je online via SNEAKERS.nl. Het merk ASICS onstond in 1949 en werd opgericht door de Japanse Kihachiro Onitsuka. Wellicht dat de echte kenner dan ook weet dat ASICS van het merk Onitsuka Tiger is. De merknaam ASICS is afgeleid van de latijnse zin anima sana in corpore sano wat staat voor 'Healthy soul in a healthy body'. Het lifestyle merk van ASICS staat tegenwoordig bekend als ASICSTIGER. ASICSTIGER zorgt voor de perfecte mix van opvallend patroon en comfort! 

ASICS Gel Lyte 3


De ASICS Gel Lyte 3 - Een populair model van ASICS. De ASICS Gel Lyte 3 is herkenbaar aan zijn splittong en staat garant voor comfort. De ASICS Gel Lyte V is geïnspireerd op de ASICS Gel Lyte 3, alleen heeft niet meer de kenmerkende splittong. De ASICS Gel Lyte 3 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zelfs in verschillende mesh colourways!

ASICS Gel Kayano Trainer EVO

De ASICS Gel Kayano Trainer EVO - Deze uitvoering van Asics heeft geen splittong, maar doet niet onder voor de Gel Lyte 3. Asics zorgt altijd voor unieke kleurcombinaties en gebruikt goede materialen. De ASICS Gel Kayano Trainer EVO is bekend geworden door zijn model dat van kleur veranderde. Niemand wist zeker of de sneaker nou rood of groen was! Er zijn veel varianten van de ASICS Gel Kayano Trainer EVO en ze staan allemaal voor comfortabelheid! Met dit model uitgebracht door de ASICSTIGER brandstyle loop je zeker comfortabel en stijlvol door de streets!

ASICS sneakers