• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

ASICS Gel-Lyte

asics gel lyte
20 van 21 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 1
20 van 21 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 1

ASICS Gel-Lyte sneakers | SNEAKERS.nl

De ASICS Gel-Lyte is één van de bekendste modellen van ASICS en heeft dan ook een vaste plek in onze collectie. ASICS is een van oorsprong Japanse fabrikant van sportschoenen en –kleding. Het bedrijf werd opgericht in 1949 als Onitsuka Co., Ltd. met de gedachte om jonge gezonde mensen te motiveren door middel van sport. Daaruit ontstond in 1987 de ASICS Gel-Lyte, welke destijds toonaangevend was op het gebied van lichtgewichte hardloopschoenen.

ASICS Gel-Lyte - kenmerken

De ASICS Gel-Lyte staat bekend om zijn designs in vele verschillende kleuren. Hierdoor kun jij eindeloos combineren met al je outfits en is er voor iedereen wel een passend paar te vinden! De Gel-Lyte kent zijn naam door het ultralichte gevoel van de sneaker. In de zool zitten namelijk verschillende technieken verwerkt waardoor de ASICS Gel-Lyte ideaal is voor lange afstanden. Ook kwam ASICS later met de Gel-Lyte 3 en de Gel-Lyte V, welke ook te vinden zijn op onze webshop.

ASICS Disney Gel-Lyte

Voor de Disney fans onder ons is ASICS een samenwerking aangegaan met Disney, waaruit de ASICS Disney Gel-Lyte is ontstaan. Bekijk deze ook zeker eens in onze collectie. De Disney collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en elke variant is gekoppeld aan één van de zeven dwergen van Sneeuwwitje. Er is bovendien een aparte variant van Sneeuwwitje zelf, namelijk de ASICS Disney Gel-Lyte Snow White en van de Koningin: de ASICS Disney Gel-Lyte Evil Queen voor dames. Voor ieder wat wils dus!

De ASICS Gel-Lyte is verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. Bekijk de complete collectie op SNEAKERS.NL of in één van onze fysieke winkels.