• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Björn Borg

13 van 13 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
13 van 13 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Björn Borg sneakers | SNEAKERS.nl

Björn Borg geboren op 6 juni 1956, is een Zweedse oud-toptennisser. In zijn carrière heeft hij elf grandslamstitels gewonnen. Hij kreeg al snel de bijnaam “Mr.Cool’, wegens het feit, dat hij zijn emotie nooit liet zien op de baan. Met zijn looks liet hij zich meteen gelden als de rockster van de tenniswereld. Met vijf opeenvolgende Wimbledon overwinningen op rij gold Björn Borg eind jaren ’70 als beste tennisser ter wereld. Tot op heden is Björn Borg het recordhouder van Wimbledon met 41 opeenvolgende overwinningen.

BJÖRN BORG SCHOENEN

Met Björn Borg schoenen kies je iedere moment van de dag voor een stijlvolle look. De schoenen staan bekend om zijn sportieve uitstaling, moderne look en innovatief design. Met het Zweedse topschoenen voel je de wereld aan je voeten. De Björn Borg schoenen kun je, zowel combineren met een casual outfit of voor chique gelegenheden. Neem bijvoorbeeld Björn Borg R605 Low KPU schoenen, de schoenen sluiten nagenoeg bij iedere jeans of pantalon en zorgen voor een perfecte match met je outfit. 

De Björn Borg schoenen zjin met veel passie en aandacht ontworpen. Zowel de binnenkant als de buitenkant van elke Björn Borg schoen is speciaal ontwikkeld en biedt veel comfort aan. Ben je toch opzoek naar een andere schoenen? Bekijk onze collectie op SNEAKERS.NL