5 Lente sneakers die iedere man moet hebben!

Blog-Lente-sneakers-die-iedere-man-moet-hebben

De lente komt eraan en dat betekent dat het ook weer tijd is voor nieuwe sneakers. De sneaker trends van deze lente gaan van kleurrijk tot aan klassiek/casual. Om de keuze voor een lente sneaker makkelijker te maken, hebben wij voor jou 5 sneakers op een rijtje gezet. Benieuwd welke sneakers dit zijn? Lees dan snel verder en ontdek welke lente sneakers een must have zijn voor jouw sneaker collectie.

#1 Puma RS-X³

De Puma RS-X³ wordt de sneaker van de lente. Met de kleurencombinatie van wit, beige en groen straal je iets unieks uit en zorg je ervoor dat jij er straks super trendy bij loopt. Daarbij geeft de schoen een sportieve uitstraling en biedt het ultiem comfort. De Puma RS-X³ is een schoen die aan al je wensen voldoet en is dus een must have voor de lente!

Blog-Lente-sneakers-die-iedere-man-moet-hebben

#2 Tozen Hoshi

De schoen die echt niet mag ontbreken uit jouw lente collectie is de Tozen Hoshi. Deze sneaker kenmerkt zich door zijn klassiek/casual uitstraling. Dit model komt in de kleur wit en is daardoor ideaal voor het mooie lente weer dat ons te wachten staat.

Blog-Lente-sneakers-die-iedere-man-moet-hebben

#3 Adidas Hanball Spezial

Tijdens de lente dagen is het dragen van een echte klassieker natuurlijk onmisbaar. De Adidas Handball Spezial mixt het klassieke imago van Adidas goed met een vernieuwde uitstraling. Het strakke design in combinatie met een mooie kleur blauw zorgt voor een unieke uitstraling. Met het dragen van een klassieke schoen in de lente zit je altijd goed!

Blog-Lente-sneakers-die-iedere-man-moet-hebben

#4 ASICS Japan S

Het merk ASICS staat bekend om haar sportieve sneakers. Tegenwoordig brengt het merk ook steeds meer modellen uit die naast sportiviteit ook een echte fashion uitstraling hebben. De ASICS Japan S is een goede voorbeeld van deze vernieuwde combinatie. De schoen geeft een frisse uitstraling en is daardoor perfect voor het voorjaar.

Blog-Lente-sneakers-die-iedere-man-moet-hebben

#5 Saucony Shadow

De Saucony Shadow is misschien niet het eerste model waar je aan zou denken om te kopen voor de lente. Maar dit model is wel erg populair en de kleuren van de schoen zorgen voor een casual uitstraling. De Saucony Shadow is de sneaker die je nodig hebt om jouw lente outfit compleet te maken!

Blog-Lente-sneakers-die-iedere-man-moet-hebben

Tot zover de 5 lente sneakers die iedere man moet hebben. Natuurlijk zijn dit niet de enige sneakers die perfect zullen zijn voor de lente. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar onze gehele nieuwe sneaker collectie op de webshop. Gegarandeerd dat je een sneaker vindt die perfect is voor het voorjaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *