Black Friday Deals voor heren

Black Friday Deals voor heren

Niet alleen dames vinden Black Friday leuk, ook heren doen hen inkopen tijdens Black Friday. Voor de heren onder ons hebben wij vijf producten uitgelicht met een leuke korting tijdens onze Black Friday week. Het gehele assortiment doet mee met de kortingen, dus voor ieder is wat wils.

Let op: Deze prijzen zijn enkel geldig tijdens onze Black Friday Week  (23 november t/m 29 november)

#1 Saucony Shadow 5000

De Saucony Shadow werd vroeger voornamelijk gedragen als een hardloopschoen. Tegenwoordig wordt deze sneaker gedragen als een fashionitem. De sneaker is gemakkelijk te combineren onder een jeans of een Chino.

Prijs: Van €114,99 naar €79,99
Saucony Shadow 5000

#2 Antony Morato Laces

Ben je opzoek naar een casual sneaker? Dan is de Anotny Morato Laces de ideale sneaker voor jou! De sneaker heeft een donkerblauwe kleur en heeft verschillende soorten materialen verwekt in de sneaker. Deze sneaker is te dragen met elke gelegenheid.

Prijs: Van €119,99 naar €79,99
Antony Morato Laces

#3 Cruyff Fearia

De Cruyff Fearia is één van de nieuwste modellen van het merk Cruyff. De sneaker is geïnspireerd op een hiking sneaker gemixt met luxueuze en sportieve elementen. De zool is geïnspireerd op de noppen van voetbalschoenen.

Prijs: Van €119,99 naar €79,99
Cruyff Fearia

#4 Vans Sk8-Hi

Een hoge sneaker is altijd fijn tijdens de winterdagen. De Vans Sk8-Hi sneaker is geheel gemaakt van suéde. De sneaker is ook nog verkrijgbaar in meerdere kleuren voor heren.

Prijs: Van €99,99 naar €79,99
Vans Sk8-Hi heren

#5 HUB Game

Het nieuwste model van HUB voor heren is Game. De sneaker heeft een donkergroene kleur met het logo aan de zijkanten. Het is geïnspireerd op de jaren ’70 running games, daar komt de naam ook vandaan.

Prijs: Van €129,99 naar €77,99
HUB Game heren

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Op onze website vind je een breed assortiment aan topmerken. Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *