Black Friday Deals voor kinderen

Blog-banner-vans-kids

Tijdens Black Friday shoppen we natuurlijk ook voor onze kleintjes. Voor de kleintjes onder ons hebben we een ruim assortiment met verschillende bekende merken, zoals adidas, Nike, PUMA en Vans. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om een hele week korting tot 70% op het gehele assortiment. In deze blog lees je over een aantal aanbiedingen tijdens Black Friday voor kinderen.

Let op: Deze prijzen zijn enkel geldig tijdens onze Black Friday Week  (23 november t/m 29 november)

#1 Vans Old Skool

Als eerst een artikel die altijd goed is, namelijk de Vans Old Skool. De sneaker van Vans is onder alles te combineren en leuk voor meisjes en jongens. Het leuke aan de Vans Old Skool is dat wij die ook voor volwassen in het assortiment hebben. Zo kun je als gezin allemaal dezelfde sneakers dragen.

Prijs: van €49,99 naar €39,99
Vans Old Skool kids

#2 PUMA RS-Fast

Ben je opzoek naar een kleurrijke sneaker voor jouw kind? Dan is de PUMA RS-Fast de ideale sneaker voor jouw kind. Deze sneaker heeft elastische veters waardoor deze sneaker gemakkelijk aan te trekken is.

Prijs: van €69,99 naar €55,99
PUMA RS-Fast

#3 adidas Team Court

Het merk adidas heeft veel verschillende modellen uitgebracht. De adidas Team Court is een combinatie van de bekende modellen de adidas Stan Smith en Superstar. Ook dit modellen is verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen.

Prijs: van €39,99 naar €19,99
adidas Team Court

#4 Vingino Eva

Naast sneakers hebben wij ook leuke laarsjes in het assortiment voor kinderen. Het gaat om de Vingino Eva boots, deze laarsjes zijn in 2 soorten beschikbaar. De laarsjes zorgen er ook voor dat de voetjes minder koud zijn tijdens de winterdagen.

Prijs: van €69,99 naar €55,99
Vingino Eva boots

#5 PUMA RS-X

Een model wat nog niet zolang uit is maar wel heel populair is, is de PUMA RS-X. De X in het model staat voor het extreme. Er zit een fijne zool in de sneaker, die ervoor zorgt dat jouw kind heerlijk loopt op deze sneakers.

Prijs: van €59,99 naar €41,99
PUMA RS-X

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Op onze website vind je een breed assortiment aan topmerken. Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.

Het gehele assortiment doet mee, dus zit de perfecte sneaker er nog niet bij. Neem dan een kijkje op de webshop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *