De leukste voorjaar sneakers voor kids

Blog-de-leukste-voorjaar-sneakers-voor-kids

De lente is officieel begonnen en bij een nieuw seizoen mogen nieuwe sneakers natuurlijk niet ontbreken. Voor kids zijn er een aantal leuke sneakers binnengekomen die perfect zijn voor het voorjaar. Om de keuze iets makkelijker te maken hebben wij voor jou de leukste voorjaar sneakers op een rijtje gezet. Nieuwsgierig naar deze sneakers? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

#1 Vans Classic Slip On

De Vans Classic Slip On is de ideale schoen voor jouw kleintje. Door toevoeging van elastiek is de schoen erg makkelijk aan te doen. Het panter print van de schoen zorgt voor een unieke uitstraling. Laat jouw kind de aandacht trekken met deze trendy schoen!

Blog-de-leukste-voorjaar-sneakers-voor-kids

#2 Fila Disruptor

Steel de show met de Fila Disruptor. De schoen biedt veel comfort waardoor die geschikt is om dagelijks te dragen. De schoen is voorzien van een leuk printje en door de lichte kleuren is dit de perfecte sneaker voor de lente.

Blog-de-leukste-voorjaar-sneakers-voor-kids

#3 New Balance 574

De New Balance 574 is een erg populair model voor kinderen. Dit komt doordat deze schoen de perfecte combinatie is van sportief en trendy. Met de kleurencombinatie van groen en geel is deze sneaker ideaal voor kinderen die er graag stoer bijlopen!

Blog-de-leukste-voorjaar-sneakers-voor-kids

#4 Vans Old Skool

Met klassiekers zit je altijd goed. De Vans Old Skool is een voorbeeld van een echte klassieker. Dit nieuwe model van Vans is perfect voor het voorjaar. De mooie rode kleur zorgt voor een trendy uitstraling. Maak jouw outfit compleet met deze gave sneakers!

Blog-de-leukste-voorjaar-sneakers-voor-kids

Naast deze 4 leuke voorjaar sneakers, zijn er natuurlijk nog genoeg andere leuke sneakers voor kinderen. Bekijk de gehele kindersneaker collectie op onze webshop en vind de perfecte schoen voor jouw kleintje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *