Ga voor klasse met SXOR The Label

Het is zo ver! Het nieuwe merk SXOR The Label is gelanceerd en exclusief verkrijgbaar op onze website. Maar nu vraag je je waarschijnlijk af: Wat is SXOR The Label precies? Dat vertellen we je graag in deze blog.

Trendy Sneakers

Je kent het probleem vast wel. Je wilt graag sneakers kopen maar komt alleen maar merken tegen met casual modellen. Dit is natuurlijk niet ideaal want jij wilt je favoriete sneakers ook als een classic item kunnen dragen. High-end sneakers zijn super populair en daarom is het voor jou nu toch ook een must om met trendy sneakers rond te lopen.


Classic & Trendy

Hou jij van een lifestyle met ambitie, dreams en klasse? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! SXOR The Label is een high-end merk met een sterk design en geïnspireerd door de Scandinavische lifestyle. SXOR The Label combineert classic items met de laatste trends en unieke prints. Zo weet je zeker dat je er fashionable maar toch netjes bij loopt.


Premium Footwear & Apparel

De collectie bestaat uit premium footwear geproduceerd in Portugal en apparel, zowel basics als met opvallende prints. Laat je inspireren door de collectie voor dames en heren. Door het ruime aanbod aan sneakers en kleding is er voor ieder wat wils waardoor jij jouw ideale combi kan vinden. Benieuwd geworden naar onze collectie? Neem snel een kijkje naar SXOR The Label en create your outfit. Zit jouw ideale combinatie hier niet tussen? Geen zorgen! SNEAKERS heeft een ruim aanbod waardoor er altijd wel een match te vinden is. Bekijk dan onze andere merken en wie weet vind je het perfecte item bijvoorbeeld wel bij Vans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *