Havaianas teenslippers

havaianas-teenslippers

Een teenslipper is toch wel de enige echte zomerschoen. Een van de bekendste teenslipper merken is Havaianas. Het merk Havaianas is een Braziliaans merk uit de jaren ’90. Het wordt steeds mooier weer in ons land en dan mogen teenslippers zeker niet ontbreken. Er zijn veel verschillende soorten flip flops met allen een anderen uitstraling. Havaianas worden vooral gekenmerkt door de opvallende kleuren en hippe printjes in de teenslippers

#1 Slim Animal

De eerste teenslipper is zo’n slipper met een hip printje. Het gaat om de Havaianas Slim Animal voor dames. Het slim model is sinds 2006 geïntroduceerd en is speciaal voor de vrouwelijke klanten. Deze slipper heeft een smallere band en dat maakt het daarom nog modieuzer. Verder is de vorm van de teenslipper ook smaller. Met deze hippe print maak jij jouw zomerse outfit helemaal af.

Havaianas Slim Animal

#2 Braziliaans logo

De volgende teenslipper van Havaianas is misschien wel de bekendste teenslipper ooit. Het is namelijk de slipper met het bekende Braziliaanse logo op het bandje. Deze variant is dan ook in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn altijd handig om in de kast te hebben.

Brasil Logo

#3 Kids

Ook vind je Havaianas voor kinderen binnen ons assortiment. De slippers hebben net een andere uitstraling dan bij dames en heren. Het bandje op de slipper is namelijk een stuk breder. De reden hiervan is dat kinderen dan minder snel de slipper verliezen.

havianas kids

#4 Platform teenslipper

Platform sneakers zijn al enige tijd verkrijgbaar in het assortiment, maar nu heeft Havaianas ook slippers met platform. De platform teenslipper heeft een hoge zool en is verkrijgbaar in een roze kleur. De teenslipper is alleen verkrijgbaar voor dames.

Havaianas platform

#5 Casual dames teenslipper

Als laatste is een casual teenslipper voor de zomer. Het gaat om de You Saint Tropez voor dames. Deze slipper is een leuke teenslipper om onder een jurkje of korte broek te dragen. Het maakt jouw outfit helemaal af.

Havaianas Saint Tropez

Natuurlijk hebben wij ook nog andere slipper merken in het assortiment. Neem dus ook eens een kijkje naar ons compleet assortiment aan dames, heren en kids slippers via onderstaande buttons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *