Harry Potter sneakers X Vans. Het is tijd voor magie!

‘’Avada Kedavra’’! Vans En Harry Potter kondigen voor alle sneakerliefhebbers een magische samenwerking aan! De magische items uit de Vans en Harry Potter collectie zijn in verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar voor alle sneakertovenaars en Dreuzels! Ben jij klaar voor de magie van Harry Potter sneakers? Lees nu verder en bekijk welke toverachtige sneakers het beste bij jou passen.

Vans en Harry Potter hebben de handen in een geslagen en komen met magische sneakers. Een geweldige collectie op Harry Potter geïnspireerde sneakers. Vans zal de klassieke modellen in verschillende kleurcombinaties uitbrengen voor dames en heren. De sneakers staan in het teken van de vier afdelingen van Zweinstein Hogeschool voor Hekserij. Een van onze favoriete Harry Potter sneakers is op dit moment de Old Skool Harry Potter Zwart/Goud. Een perfecte sneaker wat extra magie met zich meebrengt!

Vans Era Harry Potter
Slip on Harry Potter

Het gaat om Vans SK8-Hi voor Griffoendor, Vans Era voor Zwadderich, Vans Authentic voor Ravenklauw en Vans Classic Slip-on voor Huffelpuf. Om de Harry Potter sneakercollectie helemaal compleet te maken, heeft Vans inspiratie gehaald uit de Sluipwegwijzer en GoudenSnaai. De favoriete Harry Potter kindersneakers is op dit moment de Authentic Elastic. Betover je outfit met deze sneakers!

Vans SK8 Hi Harry Potter
SK8 Hi Harry Potter

Het is tijd voor magie! De Harry Potter fans zijn helemaal lovend over de nieuwste sneakercollectie, en wij na het zien van deze betoverende sneakers ook! Durf jij ze aan? Harry Potter X Vans zijn nu verkrijgbaar in één van onze 47 SNEAKERS winkels en online.

Vans ComfyCush Harry Potter
Vans X Harry Potter

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Op onze website vind je een breed assortiment aan topmerken. Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *