Introductie van het nieuwe merk : Diadora

Met trots presenteren wij het nieuwe merk Diadora bij SNEAKERS. Met 4 verschillende modellen van Diadora hebben wij het assortiment van SNEAKERS voor jullie nog wat meer kunnen uitbreiden.

Het merk Diadora is een Italiaans sportkleding – en schoenenmerk dat is opgericht in 1948. Het Italiaanse sportmerk heeft haar naam afgeleid van het Griekse woord dia-dora. Het Griekse woord dia-dora staat voor: ‘’het delen van geschenken en onderscheiden’’. De kernwaardes van Diadora zijn: het delen van succes en samenwerken. Met deze kernwaardes weet Diadora zich te onderscheiden op een unieke manier. Diadora sneakers bieden veel comfort en hebben een unieke uitstraling daarnaast dragen de sneakers van Diadora ook een steentje bij aan duurzaamheid. De materialen waar de schoenen van geproduceerd worden, zijn namelijk duurzaam.

Diadora sneakers nu verkrijgbaar bij SNEAKERS!

Bij SNEAKERS hebben we 4 verschillende modellen. Deze modellen zijn: Diadora Basket, Diadora Camaro, Diadora Game en Diadora Koala. Hieronder lichten we de 4 verschillende modellen nog wat gedetailleerder toe.

#1 Diadora Basket

De Diadora Basket is speciaal ontwikkeld om de sponsor deal met het basketbalteam van Milaan te vieren. Deze schoen is gemaakt van leer en met de speelse kleuren geeft het de schoen een trendy uitstraling. Deze sneaker biedt veel comfort en zorgt voor de perfecte combinatie tussen sport en fashion.

#2 Diadora Camaro

De Diadora Camaro is een echt retro model uit de sneaker collectie van Diadora. De Diadora Camaro is geproduceerd van hoogwaardig materiaal: nylon en suède. Door toevoeging van een E.V.A schokabsorberende zool biedt deze schoenen maximale comfort.

Diadora Camaro

#3 Diadora Game

De Diadora Game is een sneaker geïnspireerd door tennis. Deze schoen is volledig gemaakt van leer en door toevoeging van een wax behandeling zorgt het ervoor dat de sneaker een unieke uitstraling heeft. Deze schoen is verkrijgbaar in een hoog en laag model.

Diadora Game

#4 Diadora Koala

De Diadora Koala kenmerkt zich door de goede comfort en door het feit dat de schoen erg licht aanvoelt. De vele comfort komt door de speciaal gemaakte rubberen zool. Deze sneaker is perfect te combineren met elke outfit vanwege zijn klassieke uitstraling.

Diadora Koala

Ben je na het lezen nieuwsgierig geworden naar het nieuwe merk Diadora, maar weet je nog niet precies welk model het beste bij jou past? Bekijk dan nog eens rustig de gehele Diadora sneakers collectie op onze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *