Kies met Diadora voor een sportieve sneaker met een vintage look

Diadora is een Italiaans merk wat is opgericht in het jaar 1948. In deze tijd stonden het merk vooral bekend om de hoge kwaliteit in klim en werkschoenen. Zoals je kan zien, is er door de jaren heen een boel verandert!

In de jaren 70 was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Diadora waagt zich aan het maken van sportschoenen, met succes! Vele iconische sporters hebben geschiedenis geschreven met de sneakers van Diadora aan hun voeten. Of je nu op zoek bent naar nieuwe voetbal, hardloop of tennisschoenen, Diadora heeft voor elke sport de juiste schoen.

Naast de sportwereld, zien we de sneakers van Diadora ook telkens meer terug in de fashionwereld. Verschillende sportieve sneakers maar ook sneakers met een vintage look, je vindt het bij Diadora.

Diadora Magic Basket

Dit is toch echt wel een van onze favorieten. De Diadora Magic Basket. Een stoere sneaker met een vintage look. De Diadora Magic Basket is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren waardoor er altijd een match te vinden is. Wil je de sneakers liever in een laag model kopen? Geen probleem! Kijk dan zeker naar de Diadora Magic Basket Low.


Diadora Game

Ga je liever voor een subtielere vintage look? Dan zit je goed met Diadora Game. Een basic met een vleugje vintage die ideaal is voor iedere schoenenkast. Ook dit model is verkrijgbaar als hoge sneaker en lage sneaker.


Diadora Rebound Ace

Ben jij een fan van sportieve sneakers? Combineer sportief en fashion, met de Diadora Rebound Ace. Een trendy sneaker die jouw outfit een echte retro feel geeft.


Naast deze leuke Diadora sneakers, hebben we nog een ruim aanbod in sneakers van andere merken. Benieuwd geworden? Neem een kijkje tussen de nieuwe sneakers collectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *