Kleurrijke sneaker PUMA RS-Z

Wij kunnen ons voorstellen als je soms niet meer weet welke sneakers te kiezen. Vooral dit seizoen, waar letterlijk geen één kleur niet aan bod komt. Alle kleuren kunnen dus, het zit hem vooral in het design; de moderne uitstraling, het ultralichte draagcomfort en een goede dempingstechnologie.  Dan de vraag; ga je voor retro of volg je een andere trend? Een sneaker die het hele pakketje heeft is de PUMA RS-Z! De PUMA RS-Z is het nieuwste design  in de RS collectie en het is wat ons betreft een winnaar!

PUMA RS-Z

Je vraagt je misschien af waar RS voor staat. Oorspronkelijk heeft PUMA een Running System sneaker geïntroduceerd, wat toen (in de jaren 80) een groot succes was. Het leuke is dat dit design een geweldige comeback heeft gemaakt, ditmaal gecombineerd met nieuwe materialen. Een echte retro-topper!

PUMA en Memphis Depay

Wij zijn niet de enige die PUMA op handen draagt. De Nederlandse voetballer van FC Barcelona, Memphis Depay, is onlangs als nieuwe ambassadeur een samenwerking met PUMA aangegaan. De samenwerking is voor beiden een match made in heaven. Memphis is namelijk een echte sneakerman, met daarnaast een brede interesse in mode, muziek en cultuur. Met zijn vele talenten wil hij mensen wereldwijd motiveren en inspireren. Samen met Justin Kluivert deelde hij onlangs op zijn Instagram account een mooie boodschap; ‘Becoming deaf and blind to the world is something only you can decide.’ Waarmee hij aangeeft dat men zich niet moet laten leiden door angst en negativiteit maar iedereen aanmoedigt zichzelf te zijn en het leven naar eigen inzicht te leven.

# REFORM PUMA

Deze levensvisie sluit naadloos aan bij het #REFORM project, welke door PUMA in 2018 is opgericht. Waarbij het vooral gaat om gelijkheid in de wereld te bereiken door ambassadeurs die hun stem laten horen. Nieuwe ambassadeur Memphis is niet alleen een groot voetbaltalent, maar wil ook zijn steentje bijdragen aan de maatschappij. Dit in combinatie met zijn positieve levenshouding, maakt hij de wereld een stukje kleurrijker en mooier.

Kleurrijke PUMA

Even weer terug naar onze winnaar; PUMA RS-Z. Iedereen is de ambassadeur  van zijn eigen leven en modestijl. Hopelijk hebben wij je kunnen inspireren de juiste keuze te maken welke kleurrijke sneaker het beste bij je past. Ben je benieuwd naar de gehele collectie? Have a look…https://www.sneakers.nl/puma/rs-z/

Benieuwd welke PUMA modellen sneakers te bieden heeft? Neem dan snel een kijkje op sneakers.nl.