Kleurrijke sneakers

Een trend van dit nieuwe jaar zijn kleurblokken, oftewel sneakers waarin veel kleur naar voren komt. Sinds een aantal jaar zien we steeds meer kleur in sneakers naar voren komen. Terwijl we voorheen voornamelijk de kleuren zwart en wit zagen terugkomen. In deze blog vertellen we over de leukste sneakers met een kleurrijke tint.

PUMA Cruise Rider

De PUMA Cruise Rider is één van de nieuwste modellen van het merk PUMA. Bij deze sneakers is goed te zien wat er bedoelt wordt met kleurrijke sneakers. Als je van opvallende sneakers houdt dan zijn deze sneakers echt ideaal voor jou!

PUMA Cruise Rider Dames

Poelman Clover

Een sneaker met verschillende kleuren, maar wel wat minder opvallende kleuren is de Poelman Clover. Deze sneaker heeft een unieke uitstraling door de kleurencombinatie. De sneaker is in 2 kleurvarianten binnen gekomen.

Poelman kleurrijke sneakers

PUMA Suéde

Misschien ken je deze oude klassieker van het merk PUMA nog wel. Het gaat namelijk om de PUMA Suéde, deze sneaker maakt nu zijn comeback. De sneaker is gemaakt van suéde en heeft een geheel gele kleur. Dit artikel is verkrijgbaar voor heren en voor dames.

PUMA suéde heren

Vans Sk8-Hi

De Vans Sk8-Hi is een bekend model van Vans. Dit is een nieuwe variant die geheel gemaakt is van suéde. Deze sneaker bestaat uit een rode kleur en de veters zijn ook helemaal rood. Het is een hoge sneaker die er dus ook voor zorgt dat jouw voeten lekker warm blijven tijdens de wintermaanden.

Vans Sk8-Hi Rood

PUMA RS-X³

Voor kinderen hebben we ook veel keuze uit kleurrijke sneakers. Vooral het merk PUMA heeft veel sneakers met kleur in het assortiment. Deze PUMA RS-X³ Bright is een combinatie van zwart, grijs en roze. De roze kleur valt goed op en hierdoor leuk te combineren met verschillende outfits.

PUMA Roze Kids

Dit waren een aantal van onze kleurrijke sneakers uit ons assortiment. Ben je benieuwd naar onze gehele collectie? Neem dan een kijkje op onze webshop.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Op onze website vind je een breed assortiment aan topmerken. Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *