Lente sneaker trends van 2021

Blog-lente-trends-2021

De eerste lentestralen hebben zich al een beetje laten zien en langzaam aan begint de tempratuur ook te stijgen. Dit kan natuurlijk maar een ding betekenen: het voorjaar komt eraan. Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook weer nieuwe sneakers. Ben jij benieuwd naar de sneaker trends voor de aankomende lente en de nieuwste collectie van je favoriete merk? Lees dan gauw verder en laat je inspireren!

Trend 1: Canvas sneakers

Canvas sneakers zijn eigenlijk altijd een trend in de lengte. Ook al is deze trend niet echt nieuw, toch loop je er altijd trendy bij met deze schoenen. Denk maar eens aan de Converse All Stars, echte klassieker die jaarlijks terugkomen. Deze trend is niet meer weg te denken uit het huidig straatbeeld en is ideaal voor iedereen met een klassieke of casual stijl.

Blog-lente-trends-2021

Trend 2: Sport sneakers

Sport is tegenwoordig ook fashion. Sneakers die alleen bedoeld zijn voor sporten bestaan namelijk niet meer. We dragen onze sportschoenen ook voor een wandeling of voor het boodschappen. Sportsneakers zijn de nieuwe trend voor de lente. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar onze New Balance sneakers, deze schoenen zorgen voor veel gemak en combineren sport met fashion

Blog-lente-trends-2021

Trend 3 : Kleurrijke sneakers

Kleurrijke sneakers zijn erg populair en mogen zeker niet ontbreken uit jouw sneakers collectie. In de lente zal je veel van dit soort sneakers tegenkomen en daarom zal je met het kopen van zo’n paartje sneakers helemaal mee lopen in de laatste trend. Het bekende merk Puma heeft veel kleurrijke modellen in hun collectie, perfect voor wanneer jij je sneaker collectie graag wil uitbreiden op het gebied van kleur!

Blog-lente-trends-2021

Trend 4: Klassiek/casual sneakers

De laatste lengte sneakertrend is zeker niet de minste. Zo is de combinatie klassiek en casual helemaal in. Het bovenwerk van deze schoenen is vaak wat netter terwijl de zool juist meer een comfy uitstraling geeft. De combinatie van netjes en comfortabel is perfect voor de lengte. Ben jij opzoek naar een sneaker met deze combinatie? Neem dan eens een kijkje bij de Tozen sneakers collectie op onze webshop.

Blog-lente-trends-2021

Tot zover de nieuwste sneakerstrends voor de lente die je echt niet mag missen. Weet jij al voor welke trend jij gaat? Op de webshop komen er geregeld nieuwe modellen dus mocht je het nog niet weten, neem dan eens een rustig kijkje naar onze nieuwe sneakers collectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *