Meet our new boutique sneakers!

Meet-our-boutique-sneakers

De tijd dat we alleen sneakers tijdens het sporten droegen is allang verleden tijd. Gelukkig, want deze trend is toch niet meer weg te denken uit het straatbeeld? Sterker nog, volgens mode-insiders en influencers zijn high-end sneakers helemaal de trend van nu.

Boutique sneakers

Ongetwijfeld gaat je hart als echte sneakerliefhebber sneller kloppen als je weer een ‘pareltje’ onder de sneakers gevonden hebt. Ook wij, van team Sneakers, vinden het ieder seizoen weer een uitdaging om de beste collectie aan jullie te presenteren. Dit keer hebben wij niet alleen de meest gewilde items kunnen selecteren, maar ook de extra stap gemaakt om een nieuw level binnen ons platform te introduceren; Boutique sneakers!

100 % Authentiek

Voordat we alle modellen aan je laten zien, en je ze sowieso wilt hebben, willen we benadrukken dat alle modellen authentiek zijn. Dat wil zeggen dat ze gecontroleerd zijn op echtheid, volledig nieuw zin en in goede staat verkeren, zoals aangegeven in de productinformatie.

Are you ready?

Goed, we houden je niet langer in spanning…

Nike Air Jordan 1

De Air Jordan 1 is een sneaker die bekend is geworden door de enige echte legendarische basketballer Michael Jordan. De schoenen zijn in eerste instantie ontworpen als een sportschoen maar als snel werd deze schoen ook gezien als fashion. De Jordan 1 is een van de meest populaire sneaker uit de Jordan serie. De bekendste is de Air Jordan 1 Retro High OG, maar de Air Jordan 1 Mid is ook erg populair. De schoenen zijn erg comfortabel en geven jouw outfit een unieke uitstraling. Je shopt beide sneakers nu in onze boutique!

Adidas Yeezy

Het merk adidas Yeezy is een samenwerking tussen adidas en de Amerikaanse artiest Kanye West. De samenwerking staat bekend om de exclusiviteit en uniekheid. De collectie van Yeezy sneakers bestaat uit veel verschillende modellen. Het bekendste model van deze collectie is de Yeezy Boost 350 V2. Tegenwoordig zijn de Yeezy slides ook erg populair aangezien deze slippers ideaal zijn voor de zomer en een echte fashion uitstraling hebben. Neem snel een kijkje bij onze sneakers boutique en laat je inspireren door de verschillende Yeezy modellen.

Nike (SB) Dunk

Naast de populaire Nike Air Jordan 1 ontwikkelde Nike ook een andere basketbal schoen in een hoge en lage variant. De schoen was vooral populair omdat Nike ze uitbracht in de kleuren van de basketbalteams. In 2002 werd er onder leiding van Sandy Bodecker een nieuw leven in de Dunk geblazen. Zo ontstond Nike SB. Al snel werd de Dunk erg populair met name door de vele samenwerkingen verschillende samenwerkingen. De schoenen zijn super comfortabel en maken jouw outfit helemaal compleet. Steel jij straks de show met de Nike dunk High of Nike dunk Low?

Wij zijn heel benieuwd welke jouw favoriete sneakers zijn. Keep us posted!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *