New arrivals januari

Blog new arrivals januari

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer aangebroken, namelijk januari. Deze maand lijkt altijd oneindig te duren. In deze blog lees je alles over de eerste nieuwe sneakers van het jaar 2021. Elk jaar heeft trends met soms veel nieuwe trends maar, ook wel is trends die weer terugkomen. Een ding wat wel zeker is, is dat sneakers altijd een trend zijn 🙂

#1 PUMA RS-X Reinvent

De PUMA RS-X lijn is inmiddels een bekend model geworden van PUMA. De PUMA RS-X Reinvent heeft een zandkleurige kleur. Dit model staat bekend dat hij een erg fijn voetbed heeft en wij kunnen beamen dat dit ook echt zo is.

PUMA RS-X Reinvent

#2 Antony Morato Low Keen Laces

De Anony Morato sneakers kennen wij als casual sneakers die met elke outfit te combineren zijn. De nieuwste variant van de Antony Morato Laces is dan ook niet anders dan een casual sneaker te noemen. De witte sneaker is gemaakt van verschillende materialen en kleuren. Zo is op de achterkant een licht grijs suéde gedeelte op te hiel en aan de bovenkant een zwartleer stukje.

antony morato laces heren

#3 Poelman Clover

De laatste tijd hebben wij voornamelijk veel laarzen ontvangen van het merk Poelman, maar dit keer hebben we hele leuke sneakers binnen. De sneaker is binnen in 2 varianten en heeft in beide varianten verschillende kleuren verwerkt.

Poelman sneakers dames

#4 adidas Premiere

De adidas Premiere is een nieuw model bij ons van adidas. Bij dit model is gedacht aan het onderwerp duurzaamheid. Zo zijn de veters gemaakt van papier en is een gedeelte van het rubber gemaakt van gerecycled rubber.

adidas premiere sneakers

#5 Vingino Zetta

Ook voor kinderen zijn er weer leuke nieuwe sneakers binnengekomen. Een hiervan is de Vingino Zetta. In de sneaker zit een gedeelte met glitters verwerkt, verder zit er een zwarte ster op de zijkant van de sneaker.

Vingino Zetta kinderen

Dit was alweer de new arrivals blog van het jaar 2021. Wil je nog meer van onze artikelen zien? Neem dan een kijkje op onze nieuwe sneakers collectie pagina.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Op onze website vind je een breed assortiment aan topmerken. Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *