New arrivals maart

De maand maart is weer aangebroken en de koude winter begint langzaam om te slaan in de eerste lentekriebels. In deze maand zijn er al een aantal leuke sneakers binnengekomen die perfect zijn voor de komende maanden! We hebben voor jullie een top 5 gemaakt van de leukste new arrivals. Ben jij benieuwd of er een leuk paar sneakers voor jou bij zit? Lees dan snel verder!

#1 New Balance 327

De New Balance 327 is een nieuw model van het merk. Wederom zorgt New Balance voor een sportieve schoen gecombineerd met een klassieke uitstraling door de zwart wit kleuren combinatie. Deze trendy schoen is echt een must have in je sneakercollectie.

Blog-new-arrivals-maart

 #2 Hub Rock

Trek de aandacht met de HUB Rock. Deze schoen biedt veel comfort en is daardoor ideaal voor dagelijks gebruik. De leopard print van de schoen zorgt voor een unieke uitstraling. Deze schoen is perfect voor diegene die een unieke uitstraling wilt combineren met comfort.

Blog-new-arrivals-maart

#3 Tozen Arata

De Tozen Arata is een sneaker van het nieuwe merk Tozen. Deze schoenen staan bekend om hun fashion uitstraling. Doordat de sneaker voorzien is van een stevige zool zorgt het voor veel demping tijdens het lopen en dit resulteert vervolgens in ultiem comfort!

Blog-new-arrivals-maart

#4 Saucony Jazz

De sneakers van Saucony zijn tegenwoordig erg populair en zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Ook nu hebben wij weer een leuke uitvoering binnen van het merk. De Saucony Jazz in de kleur crème met een vleugje rood is de schoen die jouw outfit compleet maakt.

Blog-new-arrivals-maart

#5 Vans Old Skool

Voor kinderen zijn er ook weer harstikke leuke sneakers binnen. Zo is er een nieuwe uitvoering van de Vans Old Skool. De schoenen zijn zwart gecombineerd met een super leuke panter strip. De toevoeging van de panter strip zorgt voor een unieke uitstraling. Steel jij straks de show met deze schoenen?

Blog-new-arrivals-maart

Tot zover onze top 5 new arrivals van de maand maart, maar dit zijn natuurlijk niet alle nieuwe producten. Bekijk de gehele nieuwe sneakercollectie op onze webshop en laat je inspireren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *