New arrivals mei

De zomer komt steeds dichterbij en dat betekent dat we nog vaker sneakers gaan dragen. Ook krijgen wij steeds meer zomerse items binnen. Een leuk voorbeeld hiervan is het nieuwe merk Toms, waarvan wij veel verschillende instappers hebben binnen gekregen. Verder krijgen wij ook steeds meer kleding binnen en dit mag daarom niet ontbreken in deze blog.

#1 Diadora Melody

Ben je nog op zoek naar een witte zomer sneaker? Dan is de Diadora Melody wellicht dé sneaker waar jij naar op zoek bent. Een witte sneaker is natuurlijk altijd handig om in jouw schoenenkast te hebben staan, vooral in de zomer.

Diadora Melody Dames

#2 Toms Alpargata

Zoals al eerder benoemd hebben wij een leuk nieuw merk binnen. Toms is ons allernieuwste merk en zij hebben leuke instap schoenen voor de zomer. Deze schoen is leuk te combineren onder een jurkje of gewoon onder een spijkerbroek. Een leuk feitje is dat deze schoen 100% Vegan is.

Toms alpargata Dames

#3 Adidas Ozweego

De adidas Ozweego is in een nieuw jasje gestoken, zodat jij je kunt onderscheiden van de rest. De Ozweego heeft een 90’s-Spirit dankzij de uitgesproken middenzool lijnen. De drie bekende strepen van adidas zijn ook terug te vinden in deze sneaker.

adidas ozweego heren

#4 Malelions Jerra T-shirt

Wij krijgen steeds meer kleding binnen van verschillende merken. Één van deze kledingmerken is Malelions. Het merk focust zich op jonge, dynamische en uitdagende mannen en vrouwen met een frisse passie voor fashion.

Malelions t-shirt

# 5 Adidas Stan Smith Baby

Voor de allerkleinste onder ons hebben we de klassieke adidas Stan Smith binnen. Deze sneaker is ook verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. Hierdoor kun je jouw sneakers leuk matchen met die van jouw kleintje.

adidas Stan Smith

Natuurlijk hebben wij ook nog veel anderen sneakers binnen gekregen. Neem een kijkje op onze nieuwe sneakers pagina om de nieuwste sneakers te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *