Nieuw bij SNEAKERS.NL: Calvin Klein sneakers

Calvin Klein

Met trots presenteren we een nieuw premium merk binnen de collectie van SNEAKERS.NL. Sinds een paar weken zijn Calvin Klein sneakers verkrijgbaar op de webshop en in onze winkels.

Kennismaken met Calvin Klein sneakers

Het merk Calvin Klein is in 1968 opgericht door modeontwerper Calvin Richard Klein. Calvin Klein is een merknaam die niet meer uit de modewereld weg te denken is. Het merk werd bekend door een ondergoedlijn, maar tegenwoordig kennen we Calvin Klein als een allround modelabel. Naast bekende boxers, overhemden en accessoires heeft Calvin Klein nu ook uitgebreide sneakercollectie. De sneakers bestaan uit diverse modellen en kleurvariaties die jou een trendy look geven.

Calvin Klein is inmiddels een wereldwijd bekend merk dat door veel celebrities wordt gedragen, zoals Justin Bieber, Kim Kardashian en David Beckham. Calvin Klein weet zich van vele concurrenten te onderscheiden door de moderne ontwerpen met de casual en chique uitstraling die ze in de sneakers terug laten komen.

Calvin Klein

Calvin Klein sneakers bij SNEAKERS.NL

Wat maakt een outfit compleet? Zonder enige twijfel zijn een paar goede sneakers zeer belangrijk voor een mooi outfit. Met Calvin Klein sneakers loop je altijd modieus en trendy bij. Calvin Klein is de voortrekker van minimalisme en de strakke lijnen zijn dan ook niet te missen. De sneakers worden met uiterste zorg en volgens de laatste fashiontrends ontworpen! De sneakers vormen zich perfect aan jouw voeten en voelen zeer comfortabel aan.

Een van onze favoriete sneakers op dit moment is de Calvin Klein Maya. De sneaker is gemaakt van nylon en textiel, waardoor het een maximale ondersteuning heeft. De binnenkant is gevoerd met textiel en zorgt voor extra beademing. Deze Calvin Klein sneaker is beschikbaar in drie verschillende kleurcombinaties; wit, zwart en blauw.

Calvin Klein

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Op onze website vind je een breed assortiment aan topmerken. Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *