Puma Cali de perfecte lente sneaker

Puma Cali witte sneakers

Selena Gomez loves PUMA Cali

Het kwik stijgt weer tot een acceptabele hoogte en we kunnen volop genieten van het mooie weer. Waar we ook volop van kunnen genieten is de nieuwste uitvoering van PUMA Cali. Deze PUMA Cali is een nieuwe uitvoering van de classic PUMA California. Dit vernieuwde model valt op dankzij de geweldige plateauzool en nonchalante West Coast-uitstraling. Selena Gomez is gek op PUMA Cali, en wij na het zien van deze nieuwe sneakers ook!

PUMA Cali roze

De PUMA Cali heeft een mooie uitstraling door het strakke design. De gekleurde effecten op de dikke zool zorgen voor een extra detail. Hierdoor vallen deze dames sneakers nét iets meer op en is de schoen een echte toevoeging aan je sneakercollectie.

Daarnaast is achterop de zool goed zichtbaar dat het om PUMA sneakers gaat. De tekst is mooi verwerkt in de zool. De sneaker heeft een leren bovenkant, een rubberen tussenzool én buitenzool. De PUMA Cali is makkelijk aan en uit te trekken dankzij de vetersluiting.

Puma Cali wit

PUMA Cali is de perfecte lente sneaker voor alle busy ladies die altijd on the go zijn. De PUMA Cali is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten en is verkrijgbaar in één van onze SNEAKERS.NL winkels en online.

Puma Cali zwart

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Op onze website vind je een breed assortiment aan topmerken. Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *