PUMA RS-X³ Unity

De PUMA RS-X³ Unity is de nieuwste variant van de RS-X³ lijn en eerlijk gezegd vinden wij het een hele toffe sneaker! Het getal 3 staat in de collectie van de RS-X lijn voor het extremere. Vaak zijn dit sneakers waarin meerdere kleuren verwerkt zijn. Hou je van een sneaker met een eye-catcher neem dan snel een kijkje op de PUMA RS-X³ pagina.

Over de sneaker

De sneaker is geïnspireerd op de wereldeenheid en de kracht van kleine acties die een groot verschil maken. Het ontwerp van de PUMA RS-X³ Unity is erg levendig en op sport geïnspireerd. Dit zorgt dan ook voor een unieke uitstraling in de sneaker. Met de kleuren laat jij elke ruimte opfleuren en wie wilt dat nu niet? Verder zorgt de sneaker ervoor dat we herinnert worden dat we allemaal deel uitmaken van één grote familie, verenigd door onze liefde voor sport. Met de lancering van de collectie schenkt het merk PUMA $100.000 aan het U.N.COVID-19 solidarty Response Fund. Doe ook mee en laat je inspireren door de wereldeenheid en koop deze sneaker snel!

PUMA RS-X³ Unity

Over PUMA RS-X³

Het getal 3 uit de PUMA RS-X³ lijn komt voort uit de vernieuwing van de orginele RS, extra, extreem en extravagant. Het idee is ontstaan tijdens het proces van het strippen van de originele RS. Deze is weer opgebouwd met een sterke mix van materialen en een ontwerp geïnspireerd op puzzels. Deze versie is dus net wat extremer dan de PUMA RS-X.

Natuurlijk heeft het merk PUMA nog heel veel anderen modellen om een keuze uit te maken. Bekijk daarom ook de PUMA sneakers pagina om nog meer inspiratie op te doen.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Op onze website vind je een breed assortiment aan topmerken. Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *