SCHOENEN VOOR STEUNZOLEN

18 JUNI, 2020

De PUMA RS-X³ sneakers wit met zwart en rode accenten

Schoenen voor steunzolen, niet het meest spannende onderwerp, maar wel erg belangrijk en interessant voor vele mensen. Je voeten zijn de basis van je lichaam en hebben dan ook de beste ondersteuning nodig. Het is daarom dan ook belangrijk om goede schoenen te dragen, want voorkomen is beter dan genezen. Tegenwoordig hebben steeds meer merken en modellen schoenen waar een uitneembaar voetbed in zit. Wanneer het voetbed uitneembaar is kunnen jouw steunzolen gemakkelijk in de schoenen worden geplaatst. In deze blog een overzicht van de schoenen waarin een uitneembaar voetbed zit.

Hippe schoenen voor steunzolen - top 3

Steunzolen zijn erg belangrijk, maar je wilt natuurlijk wel de leukste en hipste sneakers aan kunnen. Tegenwoordig kan dit dus ook en zijn veel sneakers gemakkelijk te dragen met jouw steunzolen.


PUMA Rider sneakers wit met een panter print op de hiel

De PUMA Rider zijn sneakers met uitneembaar voetbed. De PUMA Rider is één van de nieuwste modellen van het merk. Het is een erg opvallende sneaker waarmee je alle aandacht trekt. De sneaker is verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. Iedereen kan dus een PUMA Rider kopen en gebruiken voor zijn/haar steunzolen. Met dit model heb je goede schoenen voor steunzolen te pakken.

New Balance 997 sneakers in het grijs, zwart en roze

New Balance heeft veel verschillende modellen waarvan het voetbed uitneembaar is. Een van de bekendste modellen is de New Balance 997. De New Balance 997 is ook een sneaker die veel comfort biedt en loopt ook erg fijn. De ideale sneaker dus als je steunzolen hebt.

PUMA RS-Z sneakers in het wit , rood en zwart

Net als New Balance heeft PUMA ook veel modellen waarbij het voetbed uitneembaar is. Naast de PUMA Rider is de PUMA RS-X³ ook zo’n model. De PUMA RS-X³ is een vernieuwend model en maakt jouw outfit helemaal af. De sneaker is verkrijgbaar in veel verschillende kleurenvariaties. Zo kun je voor opvallend gaan, maar ook voor bijvoorbeeld helemaal witte sneakers.

Schoenen voor steunzolen online shoppen

Natuurlijk zijn er nog meer verschillende schoenen waarbij het voetbed uitneembaar is. Op onze webshop staat bij (bijna) alle sneakers onder de productomschrijving de specificaties. Hierin staat vaak bij of het voetbed uitneembaar is ja of nee. Wanneer dit er niet bij staat kun je altijd bellen of mailen naar ons en dan geven wij jou meer informatie.

Bekijk de collectie

 Heb je nog moeite met het online maatadvies? Lees onze blog over schoenen maatadvies. Je vindt hier diverse tips & tricks die jouw zoektocht gemakkelijker zullen maken.