Schoonmaaktips witte sneakers

Witte sneakers schoonmaken

Witte sneakers! Je ziet  ze overal en vrijwel elk persoon heeft een paar witte sneakers in zijn of haar collectie. En hoe leuk is het om ze tijdens een avondje uit te dragen­­­­­­­?  Maar ben je iets te enthousiast geweest met carnaval vieren of tijdens een avondje uit? Heeft een avondje uit zijn sporen achtergelaten op jouw witte sneakers?

Weest gerust, sneakers schoonmaken is makkelijker dan je denkt! Zelfs extreme viezigheden zijn te verwijderen. Wil jij jouw witte sneakers een nieuwe leven inblazen? Lees verder om erachter te komen hoe je jouw witte sneakers kunt schoonmaken.

Superga-wit
witte-sneakers-tozen

Tips voor schone witte sneakers!

Tip 1. Vervang de veters!

Als de veters erg vies zijn geworden en wassen niet meer helpt, is het tijd om ze te vervangen. Door alleen je veters te vervangen, lijken je sneakers veel schoner!

Tip 2. Witte azijn

Je wilt je sneakers weer helemaal mooi wit krijgen, maar wil het maar niet lukken? Probeer dan witte azijn! Giet een scheutje op een doek of keukenpapier en wrijf de plekken zachtjes af.

Tip 3. Tandpasta

Tandpasta, een wondermiddel om je sneakers weer wit te krijgen. Volg hieronder de stappen en je zult het resultaat zien!

  1. Gebruik een tandpasta zonder gel.
  2. Haal je veters uit je sneakers.
  3. Breng met een tandenborstel de witte tandpasta aan.
  4. Laat de tandpasta 10 minuten intrekken.
  5. Pak een vochtige doek en haal de tandpasta voorzichtig van je sneaker.
  6. Herhaal bovenstaande stappen totdat je sneakers weer wit zijn.

Tip 4. Shampoo

Kies voor een milde shampoo en wrijf deze met warm water in op de te behandelen plekken. Spoel de shampoo vervolgens uit de schoen met water en je zult zien dat het vuil los komt van de sneakers!

Let op! Suede kan niet goed tegen water! Om suède schoon te krijgen heb je een speciale suède borstel nodig. Het is belangrijk dat je altijd in dezelfde richting borstelt!

Tip 5. Houd je sneakers op donkere plekken.

Als jij jouw sneakers wit wilt houden, laat ze dan niet in de zon staan! In een donkere plek staan ze altijd veilig. Bijvoorbeeld in de kast of een schoenendoos. Zo voorkom je dat jouw witte sneakers snel gaan verkleuren.

Tip 6. Voorkomen is beter dan genezen.

Om ervoor te zorgen dat jouw sneakers minder vies worden adviseren wij gebruik te maken van Crep Protect. Crep Protect ontwikkelt een onzichtbare beschermlaag, waarmee de sneakers worden beschermt tegen het vuil van buitenaf.  Herhaal deze spray 1x in drie weken voor het beste resultaat.

witte sneakers asics
witte adidas sneakers ozweego

Ben je toch opzoek naar nieuwe witte sneakers? Bekijk dan onze nieuwe witte sneakers collectie voor meer inspiratie. Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen? Volg onze social mediakanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en product lanceringen.

Moeite met het maatadvies online bepalen? Alles wat je moet weten over schoenen maatadvies lees je in onze blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *