Skechers schoenen

Skechers is een Amerikaans schoenenlabel dat in 1992 is opgericht door vader en zoon Greenberg. In eerste instantie ontwierp Skechers voornamelijk skateschoenen en sportschoenen. Het assortiment van Skechers is inmiddels uitgebreid naar verschillende soorten schoenen. Skechers kenmerkt zich door de opvallende design die vaak erg kleurrijk zijn. Daarnaast introduceerde Skechers vanaf 2014 het zogenaamde ‘Memory Foam’ dit is te vergelijken met het materiaal dat in bepaalde matrassen wordt gebruikt. Dit zorgt er voor dat jouw voeten optimale ondersteuning krijgen.

Hieronder lichten wij een aantal van onze nieuwe modellen uit, ben je benieuwd? Kijk dan snel verder!

#1 Skecher uno stand on air suéde dames

De Skechers uno stand on air suéde zijn een erg populair model van Skechers. Deze sneaker kan zowel casual als sportief gedragen worden en is gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen.

Skechers uno stand on air

# 2 Skechers D’lites quick dames

Een andere nieuwe binnenkomer is de Skecher D’lites quick deze sportieve dames sneaker is erg hip en heeft een leuke luipaard print over de zijkant van de schoen. Voor alle liefhebbers van dierenprint schoenen, is dit de ideale optie.

# 3 Skechers uno stand on air heren

De Skechers uno stand on air heeft een frisse uitstraling, met een klassieke kleuren combinatie van zwart/wit. Een paar van deze sneakers is altijd een goede keuze en een verrijking aan jouw schoenen collectie. Naast het zwart/wit model is er ook een volledig zwart model beschikbaar.

Dit was de blog over Skechers. Wil je nog even verder kijken naar de juiste sneakers? Neem dan een kijkje op onze webshop pagina.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Op onze website vind je een breed assortiment aan topmerken. Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *