Sneaker trends 2019

Heb jij het ook gehad met de korte nachten en koude dagen? En verlang je ook al naar de zomer? Kan je ook niet wachten om je nieuwste sneakers aan te trekken en een gezellig dagje weg te gaan met vrienden of familie? Mooi, dan is dit artikel helemaal voor jou! Wij weten natuurlijk dat sneaker trends snel veranderen en soms niet bij te houden zijn. Om ervoor te zorgen dat jij niet achterloopt op de nieuwste trendy look, hebben wij een overzicht opgesteld waarin wij de nieuwste sneaker trends van 2019 presenteren.

adidas superstar

#1 Sneaker Trend: Back to the classics

De eerste trend die wij in 2019 vaak terug zullen zien is ‘’Back to the classics’’. Iedereen heeft wel eens een moment ervaren, dat je voor je kledingkast staat en denkt ‘’wat moet ik nu aantrekken?” Na uren staren naar je kledingkast denk je eindelijk de juiste outfit te hebben gevonden, maar dan besef je opeens: welke sneakers moet ik dragen om mijn outfit compleet te maken? Met de klassiekers weet je het zeker dat je nooit de mist in zal gaan en altijd op ze terug kan vallen!

Nike-Air-Max-90
Nike-Air-Force

Wanneer je, je beste vriend(in) een half jaar niet gezien hebt en je spreekt af om elkaar weer te zien, is het net of jullie elkaar iedere dag gezien hebben. De mooie momenten die jullie samen hebben meegemaakt komen naar boven en het voelt weer vertrouwd aan.

Zo’n gevoel heb ik bij mijn adidas Superstars. Echte vriendschap is niet alleen mooie momenten samen delen, maar elkaar ook in moeilijke tijden steunen. Wanneer je even niet weet wat je aan moet trekken kun je altijd terugvallen op je klassiekers!

Merken als adidas, Nike en Vans zijn de echte klassiekers die dit jaar eruit zullen springen. Je kunt de klassiekers gebruiken voor zowel vrijetijdsbesteding, maar zeker ook voor casual gebruik!

Nike-Air-Force-Goud

#2 Sneaker Trend: Felle kleuren

Ben jij een type voor wat meer kleur en prints? Goed nieuws, want in 2019 zullen wij vaker sneakers met felle kleuren zien! In het nieuwe jaar geldt, hoe feller, hoe beter! Op Hollandse zomers kun je nooit rekenen. Je verheugt je erop om met vrienden een dagje naar het strand te gaan, maar dan voel je opeens spetters in je gezicht. Wat nu?! Geen zorgen… sneakers met felle kleuren zorgen ervoor dat je zelf het zonnetje in huis haalt. Modellen als adidas Falcon, Nike Air Max 97 en Puma Thunder Spectra, zullen je een onvergetelijke zomer bezorgen.

adidas Falcon
Nike air max 270
Nike-97

#3 Sneaker Trend: Dad shoes

Dad Sneakers ook wel bekend als Chunky sneakers zijn op dit moment niet weg te denken uit onze garderobe! De trendy sneakers hebben al menig harten gestolen van sneakerheads. Maar waar hebben wij de trend aan te danken? De trend is geïnspireerd op de jaren negentig, toen de sportschoenen vaak een enorm dikke zool hadden. Wat in de jaren negentig “ongepast” was, kunnen we ons de dag van vandaag niet anders meer voorstellen. Merken als adidas, Fila, Reebok en Puma  zijn voorlopers op het gebied van Dad Sneakers!

puma-rs-x-dames
fila-disruptor-dad-snaker

Je vraagt jezelf misschien af, “Ja, leuk en aardig die Fila Disruptor, maar hoe ga ik ze matchen met mijn outfit’’? Don’t worry! Hieronder heb ik een top drie opgesteld voor jou om er altijd trendy en modieus uit te zien!

Tip 1: Combineer je Dad Sneakers met jeans!

Tip 2: Zoek het contrast en durf te combineren bij een stoere look!

Tip 3: Draag Stance sokken bij je Dad Sneakers!

Krijg jij van al onze tips ook zin om te gaan shoppen? Zal ik je een geheimpje verklappen?! Jij bent niet de enige. Op SNEAKERS.NL kunnen wij ons ook moeilijk inhouden.

Fila sneakers

#4 Sneaker Trend: Sokconstructie

De laatste trend die wij verder zullen toelichten is de zogeheten sokconstuctie. Een sneaker die aanvoelt als een sok. Voor sommige een briljante idee en anderen hebben veel vraagtekens bij deze sneakers.

De constructie is zodanig ontworpen dat je het comfort voelt van een warme sok. Het voelt nooit te strak en door het elastische materiaal past het zich aan jouw voet aan. Voordeel van deze sneakers zijn dat ze heel licht aanvoelen . Modellen als adidas Hu, Puma RS-0, New Balance X90 en Nike Air Max 270 zijn een aantal voorbeelden waar je, jezelf op de wolken voelt lopen.

adidas-HU
Puma-Rs-0

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Op onze website vind je een breed assortiment aan topmerken. Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *