SNEAKER TRENDS VOORJAAR 2022

24 MAART, 2022

Snak jij ook zo naar het voorjaar? Veel mensen hunkeren naar de happy mood die het voorjaar met zich meebrengt. Ieder jaar voelt het weer als een frisse start; laat de lente door je leven, woonomgeving en garderobe waaien. Vooral dat laatste ervaart menig persoon als boost voor zijn humeur. Hoog tijd om de nieuwe sneaker trends voor dit voorjaar onder de loep te nemen.

On-trend sneakers

Ieder seizoen is het weer smullen om te zien hoe bekende sneakermodellen weer in een ‘nieuw jasje’ gepresenteerd worden, waardoor je direct kunt zien wat de trend van dit seizoen is. En dat is maar goed ook, anders zou het maar saai worden. We kunnen je nu alvast verklappen welke on-trend sneakers er dit seizoen tussen zitten om je vingers bij af te likken! Gaat je sneaker hart al sneller kloppen?

Onze favoriete top 5

Dad Sneaker

De dad sneaker is ook dit seizoen een blijvertje. Juist door de wat grovere look van deze sneaker (je weet wel; alsof het rechtstreeks uit de kast van je pa komt, maar dan net even wat moderner natuurlijk), is het heel leuk om de dad sneaker te combineren met een women power suit!

High top sneakers

De high top sneakers zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld van dit seizoen. Ze zijn perfect te combineren onder iedere outfit omdat ze in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. Kies je dit seizoen voor een retro model of ga je voor een basic model, zoals bijvoorbeeld je favoriete Vans.

Witte sneakers

Laten we eerlijk zijn; iedereen heeft een paar witte sneakers in zijn garderobe nodig! Zo ook in de sneaker voorjaarstrend van 2022! Tja, wat kunnen we er verder nog over zeggen? Met een witte sneaker kun je nooit fout gaan. Een must have dus.

Multicolor

Naast de pastelkleuren die we afgelopen seizoen veel gezien hebben, gaan we nu ook weer voor fellere kleuren! Welke kleuren? Alle kleuren van de regenboog! Met een paar multicolor sneakers onder je good old basic jeans of een minimalistische look, zit je helemaal goed! Neem bijvoorbeeld een kijkje naar de Philippe Model sneakers.

Duurzaam

Steeds meer merken realiseren zich hoe belangrijk het is om hun steentje bij te dragen aan moeder natuur, door met duurzame materialen te werken. Veja heeft deze trend niet alleen opgepakt, maar laat ook zien dat het zeker geen afbreuk doet aan de laatste mode trends. Sterker nog; met onze duurzame topfavoriet Veja, maak je een fashion statement!

Wat ons betreft kan het voorjaar nu al niet stuk. Welke sneakers staan er op jouw wishlist? Neem snel een kijkje op www.sneakers.nl.