Sneaker trends zomer 2021

Zomer sneaker trends 2021

De zomer is inmiddels alweer van start gegaan en daar zijn we maar al te blij mee. Ook gaat het festivalseizoen eindelijk weer beginnen en daar mogen nieuwe schoenen niet bij ontbreken. Natuurlijk zijn er deze zomer ook weer trends die nieuw zijn of trends die weer terug komen. In deze blog kom jij erachter wat de sneaker trends voor deze zomer zijn.


#1 Hoge sneakers

Een trend die er nu al enige tijd is, zijn hoge sneakers. Steeds meer merken krijgen ook verschillende variante van hoge sneakers. Toch blijft de bekendste wel de Vans Sk8-Hi, dit is natuurlijk een echte klassieker van Vans.

This image has an empty alt attribute; its file name is MG_3225-1024x1024.jpg

#2 Beige

De tweede trend is een kleurentrend, namelijk de kleur beige. We zien steeds meer sneakers in beige tinten naar voren komen. Deze kleur is ook makkelijk te combineren onder verschillende outfits, hierdoor hoef je niet lang na te denken over wat jij aan gaat trekken.

#3 Duurzaamheid

Duurzaamheid is een trend die er nog niet super lang is, maar wel een belangrijke. Je ziet in de hele wereld dat er steeds meer met duurzaamheid wordt gedaan, dus ook in de schoenenwereld. Verschillende merken houden zich steeds meer bezig met dit onderwerp. Een merk wat zich hier erg veel aan doet is het merk Toms.

#4 Boots

Nu het festivalseizoen eindelijk in zicht is horen daar natuurlijk boots bij. Boots zijn leuk te combineren onder een kort broekje of rokje. Ook zijn boots makkelijk schoon te maken. Onze favoriete boots voor een festival zijn toch wel Dr. Martens!

Tot dusver de blog over de trends voor de zomer van 2021. Op onze webshop komen geregeld nieuwe modellen, neem een kijkje op onze webshop om de nieuwste sneakers niet te missen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *