Sneakers voor brede voeten

sneakers voor brede voeten blog

Iedereen heeft natuurlijk een andere vorm voeten. In deze blog gaat het over sneakers voor brede voeten. In de sneakerwereld zijn er veel verschillende soorten merken die ook rekening houden met de verschillende vormen voeten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jouw sneakers lekker zitten. Heb jij nu brede voeten lees dan snel verder om de juiste sneakers voor jouw voeten te vinden.

PUMA RS-X³

PUMA heeft zowel sneakers voor smalle voeten als voor brede voeten. Het model wat geschikt is  voor brede voeten is de PUMA RS-X³. De PUMA RS-X³ is een innovatief model wat inmiddels al enige tijd op de markt is. Het model heeft veel  verschillende kleuren om uit te kiezen. Ook de eerdere variant de RS-X is geschikt voor bredere voeten.

PUMA RS-X3
PUMA RS-X3 puzzle

HUB Hook

HUB Footwear heeft een nieuw logo geïntroduceerd namelijk de Z-stitch logo. Dit logo zit ook in het model HUB Hook. Deze HUB Hook is dan ook ideaal voor brede voeten. In de HUB sneaker zit een gel zool waardoor de sneakers super comfortabel lopen.

HUB leopard dames
HUB Hook dames

New Balance 574

Net als PUMA heeft New Balance een model wat voor brede voeten is en dat is de New Balance 574. Ook heeft New Balance een model voor smalle voeten, namelijk de 997. Hou jij van simpele maar toch styliste sneakers dan ben je bij de New Balance 574 aan het juiste adres.

New Balance 574
New Balance heren

adidas Continental Vulc

Ook het merk adidas heeft een sneaker model voor brede voeten. Het betreft de adidas Continental Vulc. Dit model heeft een retro uitstraling met een wat hogere zool. De sneaker straalt een vintage nostalgie uit door het venstertje met logo naast de veters en de zachte voering van sweaterstof.

adidas Continental Vulc
adidas Continental Vulc Heren

Natuurlijk heeft iedereen een andere pasvorm en daardoor zal niet elke schoen perfect passen. Ook voor smalle voeten staat een blog online, dus lees deze snel als jij smalle voeten hebt.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Op onze website vind je een breed assortiment aan topmerken. Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *