Sneakers voor in de zomer

Het begint steeds warmer te worden en we kunnen eindelijk genieten van het warme weer. De meest zomerse outfits komen tevoorschijn en daar hoort natuurlijk een leuk paar schoenen bij. In deze blog vind je de leukste zomerse schoenen. 

Veja V-10

Dit duurzame merk heeft mooie sneakers die super zomers zijn. Het zijn eenvoudige schoenen met een leuke kleur en super licht waardoor je minder snel warme voeten krijgt. De Veja V-10 bijvoorbeeld de sneaker is super simpel, maar heel leuk en makkelijjk te combineren met elke outfit. Veja sneakers zijn super duurzaam en ze hebben een leuk paar voor iedereen. Benieuwd naar het merk Veja? Lees dan onze blog over het merk Veja

TOMS Alpargata

Ook instappers mogen we niet vergeten. De TOMS Alpargata zien er super leuk uit past bij elke outfit en gelegenheid. Je stapt in de schoen en gaat. Supermakkelijk en heerlijk open voor in de zomer. Met een leuke instapper van TOMS maak je jouw zomerse outfit helemaal af!  

Philippe Model Marsei

Ook Philippe Model heeft een lekker zomers model, de Philippe Model Marsei. Het Frans en Italiaans merk legt zijn focus bij comfort en design. De handgemaakte schoenen lopen heerlijk en zien er ook nog eens super zomers uit. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar de Marsei low, deze instapper is ideaal voor in de zomer. 

Vans Classic Slip-On

De Vans Classic Slip-On sneakers mogen zeker niet missen in jouw schoenenkast. De Vans schoenen zijn een echte klassieker en vind je in vele verschillende kleuren. De schoenen zijn ideaal voor in de zomer!

Benieuwd naar de sneakertrends? Lees dan snel onze blog over sneakertrends van het voorjaar 2022.