SNEAKERS VOOR SMALLE VOETEN

15 MEI, 2020

Een blauwe New Balance 997 sneaker die in een basket wordt gegooid

Voeten, voeten en nog is voeten. Voeten zijn er in verschillende soorten en maten. Deze blog gaat over smalle voeten voor heren, dames en kinderen. Iedereen heeft natuurlijk een andere maat en anderen vorm voeten. Soms is dat niet altijd makkelijk bij het kopen van sneakers. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jouw sneaker fijn zit en dat jij er graag op loopt. Heb jij ook smalle voeten? Lees dan deze blog om erachter te komen welke sneakers ideaal zijn voor mensen met smalle voeten.

Een kind met adidas Team Court Kids sneakers in wit en roze
Een kind met adidas Team Court Kids sneakers in wit en roze

Een merk wat over het algemeen een smallere pasvorm heeft is Adidas. Een voorbeeld van een model van adidas wat goed bij smalle voeten past is Team Court. Het assortiment van Adidas Team Court bestaat uit dames, heren en kinderen. Iedereen met smalle voeten kan dus slagen bij de adidas Team Court. De sneaker biedt veel conform en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Zwarte ASICS Gel Lyte sneakers
Witte ASICS sneakers met blauwe accenten

ASICS sneakers hebben over het algemeen een smalle pasvorm waardoor ze ideaal zijn voor mensen met smalle voeten. De sneakers zijn echte klassiekers in de sneaker-wereld en staan bekend om hun comfort. De stevige zool en het materiaal waarmee de sneakers geproduceerd zijn, zorgen voor voldoende ondersteuning bij elke stap. Het grootste deel van de ASICS collectie bestaat uit sportieve modellen. Kies jij liever voor casual sneakers? Neem dan een kijkje naar deASICS Japan S.

New Balance 997 sneakers in het grijs, zwart en roze
New Balance 997 sneakers in blauw,  grijs en groen op asfalt

Het merk New balance heeft ook een model wat een smalle pasvorm heeft. Het gaat om de New Balance 997, deze is verkrijgbaar voor dames en heren. De New Balance 997 is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Zo is dit model sneaker beschikbaar met donkere en lichte tinten.