Sportieve sneakers voor tijdens het fitnessen

fitness-sneakers blog header

Vroeger werden sneakers vooral gedragen en gezien als sportschoenen. Sinds 1950 werden sneakers steeds meer gezien als fashion item. Vanaf toen begonnen jongeren sneakers ook buiten de gymzaal te dragen. In 1984 tekende bekend basketballer Michael Jordan een contract bij Nike en vanaf toen werden sneakers pas écht gezien als fashion item. Maar sneakers zijn oorspronkelijk dus gemaakt om te gebruiken tijdens het sporten.

Sneakers tijdens het fitnessen

Tot de dag van vandaag worden sneakers nog steeds vaak gedragen tijdens het fitnessen. Natuurlijk wil je tijdens het sporten sneakers aan hebben die comfortabel zitten, maar die er ook leuk uit zien. Want als je gaat fitnessen wil je er natuurlijk wel fashionably uitzien . Hieronder vind je een aantal sneakers die zowel tijdens het fitnessen als bij je dagelijks outfit te gebruiken zijn. Een win-win situatie dus.

PUMA RS-X

Een model wat goed te gebruiken is voor het fitnessen is de PUMA RS-X. De PUMA RS-X is verkrijgbaar in veel verschillende kleurencombinaties. Er zit dus altijd wel iets bij wat bij jouw fitnessoutfit past. De sneaker heeft een comfortabel voetbed die veel ondersteuning biedt.

PUMA sneaker voor het fitnessen

Nike Air Max 270

Met de Nike Air Max 270 zorg jij ervoor dat jouw sportoutfit er helemaal uit knalt. De sneaker is gemaakt van geweven stof, daardoor voelt deze lekker licht aan. Een lichte sneaker is natuurlijk altijd fijn tijdens sporten.

Nike Air Max 270

ASICS Gel Lyte

Een andere goede fitness schoen is de ASICS Gel Lyte. De ASICS Gel Lyte is een duurzame, comfortabele schoen en past overal bij. Het is een tijdloos ontwerp met een retrolook.

asics gel lyte

Vans Ultrarange

De Vans Ultrarange is de vernieuwde versie van de Vans Old Skool. Deze sneaker is erg licht en zorgt voor veel grip en volledige support. Het is dus een ideale fitness sneaker.

Vans Ultrarange

Dit zijn één aantal van onze sneakers voor tijdens het fitnessen. Natuurlijk hebben wij nog veel meer gymschoenen. Voor meer gymschoenen kun je een kijkje nemen op de gymschoenen dames pagina of de gymschoenen heren pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *