Squid Game fans gaan tijdens Halloween massaal op Slip-on Vans

Squid Game fans tijdens Halloween massaal op Slip-on Vans

Waarschijnlijk is het je niet ontgaan dat de serie Squid Game trending is op Netflix. Iedereen heeft het erover en of je er nu van houdt of niet; het triggert je toch om te kijken, al is het alleen maar om inspiratie op te doen voor een origineel Halloween outfitje.

Squid Game

Maar even serieus, hoe kan het dat deze Zuid-Koreaanse survivalthriller al wekenlang in meer dan 90 landen de best bekeken serie is van Netflix? Nu moet je weten dat regisseur Hwang Dong- hyuk het verhaal al eerder had geschreven (2008), maar niet veel producenten erin geloofden, omdat het misschien te ver gedacht zou zijn. Toch was hij ervan overtuigd dat de vele psychologische uitdagingen in de serie heden ten dage wel eens heel dicht bij de werkelijkheid zou kunnen komen als het gaat over het hebben van een uitzichtloos bestaan door schulden en de keuze tussen je beste vriend verraden of zelf dood gaan.

Onschuldig kinderspel

Het verhaal gaat over een groep mensen met schulden, die aangeboden wordt om mee te spelen met onschuldige kinderspelletjes, waarmee ze een enorm geldbedrag kunnen winnen. De spelers beseffen zich maar al te goed dat dit hun kans is om een ander leven te gaan leiden. Helaas zit er wel een ‘klein’ addertje onder het gras; wie verliest wordt direct geëlimineerd…

Squid Game Halloween outfit

De serie is zo geschreven dat je aan het einde van iedere aflevering toch weer op ‘de volgende’ klikt omdat je de spanning niet aan kunt wat er verder zal gebeuren. Voor degene die het nog niet gezien hebben, verklappen we nog niks, maar we kunnen natuurlijk wel alvast even de leukste Squid Game Halloween outfits doornemen. Er zijn verschillende opties; de bewaker (héél roze), de speler (lekker in joggingpak) of als frontman in het zwarte pak met masker.

Witte slip-ons Vans

Een leuk weetje; alle 456 spelers dragen witte slip-on Vans onder hun groene spelerspakje. Het zal je daarom niet verbazen dat er momenteel een enorme run op de witte slip-on Vans is, direct al na het zien van de première van Squid Game.

Die wil jij natuurlijk ook om je outfit compleet te maken. Om net zoals alle 456 spelers op Halloween in je groene spelerspakje, mèt witte slip-on Vans, aan de start te verschijnen!

Trick- or treat?

Happy Halloween!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *