The sneaker issue

Een nieuwe maand betekent een nieuwe schoenen collectie. In onze nieuwste collectie the sneaker issue zit er zeker een leuk paar sneakers tussen voor in jouw schoenenkast. In de nieuwe collectie kan je alle soorten sneakers vinden, van sportieve sneakers tot casual sneakers tot de nieuwst trend hoge sneakers. Er zit dus zeker een leuk paar sneakers voor jouw tussen!

Casual sneakers

Op zoek naar een casual maar toch een classy sneaker? Dan hebben wij de perfecte sneakers voor jouw in onze nieuwe collectie. Met bijvoorbeeld de Antony Morato Flint Grijs sneaker kan je zeker niet mis gaan het is een basic sneaker, maar ziet er toch trendy en casual uit. Met een casual sneaker zit je zeker niet fout en kan je eindeloos combineren met elke outfit.

Sportieve sneakers

Een sportieve sneaker komt altijd van pas. Ben je opzoek naar een comfortabele schoen voor tijdens het sporten of ga je voor een sportieve outfit? Met de sportieve sneakers combineer je eindeloos of je nou wel of niet gaat sporten.

Hoge sneakers

De trend van dit jaar zijn hoge sneakers en die kunnen zeker niet missen in jouw schoenenkast! In onze nieuwe collectie hebben we hoge sneakers van Vans, Nike en Diadora. Ben je een echte sneakerfan? Dan kies jij zeker voor een trendy hoge sneaker!

Bekijk the sneaker issue collectie op onze site en wie weet straal jij binnenkort met een super toffe sneaker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *