Top vijf leukste boots

boots

Aankomende dagen zal het niet erg warm worden in Nederland. Ondertussen heb je vast je zomerkleren ingeruild voor je winterkleren. Bij de winterkleren horen natuurlijk ook lekkere warme boots! Wij hebben daarom een top vijf leukste boots gemaakt, kijk snel verder en laat je inspireren!

#1 Poelman veterboot

De Poelman veterboot is een super hippe dames boot die zeer geschikt is voor de koude winterdagen. Daarnaast kun je hem gemakkelijk combineren met verschillende stijlen dit komt door het veelzijdige uiterlijk van de boots.

Poelman veterboot

#2 Timberland boots

Deze klassiekers mogen zeker niet ontbreken aan jouw schoenen collectie. De Timberland boots zijn voor vele al bekend en dat is niet zomaar, want deze dames boots zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uniek uiterlijk.

Timberland boots

#3 Timberland Londyn boots

Deze stoere dames boots verdienen zeker een plekje in de top vijf! Weer een Timberland boot en dat is geen toeval, want dit is een zeer gewaardeerd merk in de boot industrie. Deze grijze variant is erg hip en is zeker weten een goede toevoeging aan jouw schoenen collectie!

Timberland Londyn

#4 Timberland Hiker boots

Deze Timberland Hiker boots voor heren is stoere boot, die gegarandeerd jouw voeten lekker warm zullen houden tijdens de winter. Dit model is ook beschikbaar in andere kleuren zoals olijfgroen en zwart.

Timberland Hiker

#5 Poelman Klara boots

De laatste boot in onze top vijf selectie zijn de Poelman boots met gespen. De gespen op de bovenkant van de boots zorgen voor een unieke en frisse uitstraling. Deze boots zijn op het moment erg hip en maken jouw winter outfit helemaal compleet.

Poelman

Naast al deze mooie boots zijn er deze maand ook veel nieuwe sneakers binnen gekomen, ben jij benieuwd wat daar allemaal tussen zit? Bekijk de blog New arrivals december dan!

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Op onze website vind je een breed assortiment aan topmerken. Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *