Trendalert hoge sneakers

29 SEPTEMBER, 2020

Deze keer hebben we een nieuwe trendalert en niet zomaar eentje. Dit keer gaat het om de trend van de hoge sneakers. Afgelopen zomer zagen we ook al een aantal hoge sneakers, maar in het najaar zien we steeds meer merken die een variant hebben van hoge sneakers. Het voordeel aan hoge sneakers is dat deze makkelijk te combineren zijn onder verschillende outfits. Deze trend mag jij zeker niet missen, lees daarom deze blog om de leukste hoge sneakers te vinden.

Een van de bekendste sneakers met een hoog model is van het merk Vans. De Vans SK8-HI is een aantal jaar geleden erg populair geworden onder de liefhebbers van Vans. Dit seizoen zijn hoge sneakers helemaal een trend en daarom zie je ook steeds meer merken met een hoge sneakers variant. Wil je graag voor een klassieker gaan dan is de Vans SK8-HI echt iets voor jou.

Het lage model van de PUMA Cali is één van de populairste modellen geworden voor dames. Nu komt het merk PUMA ook met een hoge variant van deze versie in verschillende kleuren. En hier zijn wij natuurlijk maar al te blij mee. Het model van de sneaker heet de PUMA Cali Sport.

Ook het merk HUB komt met een hoge sneaker variant, namelijk in het Baseline model. De sneaker heeft het nieuwe Z-steek logo op de zijkanten van de sneaker. Het is een witte hoge sneaker en een witte sneaker is natuurlijk altijd goed om in jouw schoenenkast te hebben.

Voor kinderen zijn er ook sneakers in een hoge variant. Een populair model onder kinderen is de Nike Air Force 1 Mid. Net als voor volwassen zijn hoge sneakers ook een trend onder de kinderen. Een voordeel van hoge sneakers is dat ze met koud weer je voeten lekker warm houden. En wie wil dat nu niet in de winter.

Bekijk de gehele collectie