Veja het duurzame sneakermerk

Hou je van trendy en duurzame schoenen? Dan is Veja het sneakermerk die je zoekt. Veja is een frans sneakermerk dat in 2004 is ontstaan in Brazilië. Deze gave sneakers zijn er in vele kleuren en maten voor iedereen! De sneakers worden op een fairtrade manier geproduceerd in Brazilië, met de meest duurzame materialen.

Veja sneakers

De sneakers van Veja vind je in vele verschillende kleuren. Ze maken gebruik van alle kleuren en alle soorten kleuren combinaties. Hou jij van felle kleuren of toch iets meer van pastel kleurtjes? Bij Veja heb je het allemaal. Met deze sneakers kan je eindeloos combineren en maakt jouw outfit helemaal af! Door het soepele vegan leer zitten de schoenen heerlijk en kan je er de hele dag op lopen. Maakt niet uit wat de gelegenheid is Veja sneakers passen bij elke outfit.

Duurzaam

De Veja sneakers worden op een fairtrade manier geproduceerd in Brazilië. Veja maakt gebruik van Braziliaanse en Peruaanse biologisch katoen voor het canvas en de veters. Voor de zolen van de duurzame schoenen maken ze gebruik van amazone-rubber. Naast de duurzame materialen maken ze ook gebruik van verschillende innovatieve materialen zoals gerecyclede plastic flessen en gerecycled polyester.

Shop Veja bij sneakers

Ben je al helemaal overtuigd en wil jij er binnenkort stijlvol en duurzaam bij lopen? Neem dan snel een kijkje op sneakers.nl en wie weet straal jij deze zomer met een gaaf paar duurzame sneakers!