Converse Sneakers

Converse sneakers
20 van 87 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 67
20 van 87 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 67

Converse All Star - All Stars laag en All stars hoog

Van Converse all stars laag tot Converse all stars hoog. Alle Converse modellen vind je online op Sneakers.nl. De bekende Converse All Star is natuurlijk een echte klassieker die bij jong en oud in de kast staat. De sneaker die ook wel bekend staat als de Chuck Taylor All Star, Chucks of All Stars genoemd, kennen een lange geschiedenis. De productie van Converse sneakers startte in 1908. In 1917 kreeg basketbalspeler Chuck Taylor een belangrijke rol bij het schoenenmerk waardoor zijn handtekening als vast element werd toegevoegd aan de Converse All Star. Sneakers.nl verzorgt een flinke basis collectie en voegt ieder seizoen nieuwe Converse modellen toe.

All Stars laag

Converse All stars laag zijn bijna cultureel erfgoed te noemen in de sneakerwereld. De Converse All stars kleurvarianten zijn er in overvloed dus is er keuze genoeg. Basiskleuren zoals zwart, wit en grijs blijven toch de meest populaire kleuren. Tijdens het fesitvalseizoen worden deze lichtgewichtjes grootschalig afgetrapt op festivals als Lowlands, Solar Weekend, Extrema, Decibel en Tomorrowland. Converse is dan ook erg blij met de Nederlandse festivalcultuur, zodat de Converse All stars laag over de toonbank blijven vliegen. 

All stars hoog

De Converse All stars hoog zijn net als de Converse All stars laag enorm populair en gaan al decennia mee. Ook bij de Converse All stars hoog zijn basiskleuren als zwart, wit en grijs het meest populair. Een aantal primaire kleuren zoals rood en blauw vallen ook goed in de smaak. Op Sneakers.nl zorgen we altijd voor het meest actuele assortiment aan Converse All stars hoog. Voor de winter voegen we een aantal leren Converse modellen en Converse boots toe!

Converse All star