Converse Sneakers

Converse sneakers
20 van 79 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 59
20 van 79 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 59

Converse sneakers | SNEAKERS.nl

Converse sneakers zijn er in verschillende modellen en kleuren. De Converse All Star in het wit en zwart is het meest iconische model wat al decennia lang gedragen wordt. Alle Converse modellen vind je online op Sneakers.nl. De sneaker die ook wel bekend staat als de Chuck Taylor All Star, Chucks of All Stars genoemd, kennen een lange geschiedenis. De productie van Converse sneakers startte in 1908. In 1917 kreeg basketbalspeler Chuck Taylor een belangrijke rol bij het schoenenmerk waardoor zijn handtekening als vast element werd toegevoegd aan de Converse All Star. De Converse sneakers zijn vanaf dat moment niet meer weg te denken in het straatbeeld.

Converse sneakers voor dames

Voor dames vind je een hoop verschillende Converse sneakers, maar de All Star wit is het meest populair. Met name in de zomer en tijdens het fesitvalseizoen worden deze lichtgewichtjes grootschalig afgetrapt op festivals als Lowlands, Solar Weekend, Extrema, Decibel en Tomorrowland. Converse is dan ook erg blij met de Nederlandse festivalcultuur, zodat de Converse sneakers over de toonbank blijven vliegen.

Converse sneakers voor heren

De Converse All star sneakers voor heren zijn ook enorm populair. Vooral de All Star zwart wordt veel gedragen door de heren. Een aantal andere kleuren zoals rood en blauw vallen ook goed in de smaak. Op SNEAKERS.nl zorgen we altijd voor het meest actuele assortiment aan Converse sneakers. Voor de winter voegen we een aantal leren Converse modellen en Converse boots toe!

Converse sneakers