• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Cruyff sneakers

Cruyff sneakers
20 van 57 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 37
20 van 57 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 37

Cruyff sneakers | SNEAKERS

Cruyff sneakers hebben hun naam te denken aan de legendarische Johan Cruijff. In 1979 was hij aanleiding tot het lanceren van de Cruyff schoenen die staan voor de combinatie van elegantie en functionaliteit. Precies zoals Johan ook in het veld was, elegant en functioneel. de sneakers hebben zich ontwikkeld tot echte fashion sneakers en zijn over de hele wereld bekend. De flagship store van de Cruyff schoenen bevindt zich in Barcelona, waar Johan zelf ook veel heeft betekend voor het voetbal.

Bekijk naast Cruyff ook onze collectie aan New Balance sneakers. De New Balance collectie heeft een sportieve uitstraling en biedt voldoende comfort voor dagelijks gebruik.

DE CONNECTIE TUSSEN CRUYFF SNEAKERS EN VOETBAL

De sneakers van Johan Cruijff hebben een grote link met de voetbalwereld. Naast dat de sneakers bestemd zijn voor voetbal, hebben in het verleden ook grote namen zich verbonden aan de sneakers en de waardes waar ze voor staan. De waardes waar de sneakers voor staan zijn elegantie en functionaliteit. Zo hebben Marco van Basten en Dennis Bergkamp beiden op de chique Cruyff schoenen gespeeld. Ook droeg het Olympisch team van '88 de sneakers en kleding op de Olympische Spelen. Cruyff blonk overal in uit, zo ook met de Cruyff schoenen. Elegantie en luxe wat is ontpopt tot een ware klassieker. Veel van de namen van de modellen van de sneakers zijn gebasseerd op elementen in het voetbal. Zo blijft de connectie tussen Cruyff en de voetbalwereld voortbestaan. 

CRUYFF SNEAKERS | COSMO

Een hybride runner die opvalt met het gebruik van zeven verschillende materialen op één sneaker. Dit zorgt natuurlijk voor een unieke uitstraling in de sneaker. Dit model is ontworpen door twee populairen modellen met elkaar te vinden. De Cosmo sneaker is namelijk een één tweetje tussen twee van ons meest populaire sneakers, de Lusso en de Parkrunner. Natuurlijk heeft het merk nog meer modellen in het assortiment neem dus snel een kijkje naar het gehele assortiment.

In het assortiment van SNEAKERS vind je zowel Cruyff sneakers voor dames als Cruyff sneakers voor heren.