• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Cruyff Recopa

2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Cruyff Recopa | SNEAKERS

De Cruyff collectie is een sneakermerk van de voetballegende Johan Cruyff. In 1979 kwamen de eerste Cruyff sneakers op de markt. Het merk maakt de sneakers en kleding voor jong en oud. Cruyff Classics combineren sport met fashion en zijn gemaakt voor iedereen die stijl wil combineren met een sportieve look. Het bedrijf valt onder Premium Inc. House of Brands. In 1979, aan het eind van zijn voetbalcarrière vond Johan Cruyff dat het tijd werd voor schoeisel dat de luxe en technische kwaliteiten van de bestaande sportschoenen overtrof. Hij begon met het opzetten van zijn eigen label. Cruyff bracht samen met zijn goede vriend designer Emilio Lazzarini verschillende sneaker modellen op de markt. De meeste Cruyff modellen hebben een speciale betekenis. Het zijn personen/plaatsen die dicht bij Johan Cruyff stonden. De Cruyff collectie vind je op SNEAKERS.nl

Cruyff Recopa collectie Heren | SNEAKERS

De Cruyff Recopa Zwart/Rood Heren heeft een op het eerste oog ingewikkeld design met onberispelijk aandacht voor detail. Het onderscheidende kenmerk zit in de hak en tong. Deze icoon uit de Cruyff collectie heeft een vernieuwd bovenwerk met Nitril. Hierdoor is de sneaker extra licht geworden. Ook is het Recopa model voorzien van diamant stiksels voor een luxe design.

Ben je toch opzoek naar een ander soort sneaker? Neem gerust een kijkje naar de Antony Morato schoenen collectie op SNEAKERS.NL en zoek uw perfecte sneaker om je outfit compleet te maken. Wilt u ze toch kunnen passen? Bezoek dan een van onze winkels door heel Nederland.