• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Cycleur de Luxe sneakers

Cycleur de Luxe sneakers
5 van 5 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
5 van 5 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Cycleur de Luxe sneakers | SNEAKERS

Het in 2010 opgerichte sneaker merk, Cycleur de Luxe, is opgericht door een echte fietsliefhebber. De passie voor het fietsen en de kennis van schoenen is de inspiratie geweest voor Cycleur de Luxe. Deze sneakers zorgen voor een nieuwe draai aan de collectie van SNEAKERS. De toffe modellen zijn er in lage en hoge varianten.

Geef je outfit een trendy uitstraling met de Cycleur de Luxe sneakers

De Cycleur de Luxe sneakers kent iedereen. In de eerste jaren dat de sneakers in de markt kwamen hadden ze meer het imago van een sportschoen. Tegenwoordig vallen ze onder de fashion categorie. Het zijn echte klassiekers en zullen altijd in het straatbeeld te zien zijn. Ben je fan van echte classics? Dan is de kans groot dat je deze sneakers wel eens hebt gehad, of dat je ze zelfs op dit moment aan hebt. Naast het feit dat ze comfortabel zitten, zijn ze te combineren met elke outfit. Hierdoor zijn ze geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen ze gedurende elk seizoen van het jaar gedragen worden. Dit maakt het merk Cycleur de Luxe een perfecte keuze voor jouw nieuwe aankoop.

Shop de Cycleur de Luxe sneakers online bij SNEAKERS

Net als wij, ben jij een echte liefhebber van sneakers. Anders was je deze tekst nu niet aan het lezen op onze webshop. Je houdt misschien meer van opvallende sneakers, klassiekers of juist casual sneakers. Wat je stijl ook is, op onze webshop vind je de sneaker die bij jou past. Maak je geen zorgen voor een miskoop: is de maat toch niet goed of had je ze in werkelijkheid toch anders verwacht? Je mag je bestelling bij SNEAKERS altijd gratis retourneren. Wij sturen jou vervolgens een andere maat op of maken het geld terug naar je over in het geval dat je deze niet wilt houden.

Toch op zoek naar andere sneakers? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze Vans sneakers collectie en laat je inspireren door ons aanbod.